Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz!

SİYASET 12.11.2018 - 17:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2670+ kez okundu.
 

Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz!

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, “Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz” talebiyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı.

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, “Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz” talebiyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı. Emek Partisi’nin merkez yayını olan “Emeğe Sesleniş” adlı bülteni dağıtan Emek Partisi üyeleri, Gebze’de birçok fabrikadan mektuplar ve haberlerin de yer aldığı Gebze Bültenini de dağıttı.  “İşten atmalar durdurulsun ve bütün emekçilere iş güvencesi sağlansın” çağrısında bulunan Emek Partisi üyeleri, “Artan enflasyon karşısında eriyen ücretler iyileştirilsin ve herhangi bir ücret kaybına izin verilmeden çalışma saatleri düşürülsün. Asgari ücret vergiden muaf tutulsun. Temel tüketim mallarına yapılan zamlar durdurulsun, fiyatlar dondurulsun” gibi taleplerin hayata geçmesi için işçileri birlik olmaya çağırdı. Halkın yoğun ilgisi olduğunu kaydeden Emek Partisi üyelerine, vatandaşlar bildiriyi dağıtarak eşlik etti.  'KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ' Emek Partisi üyeleri, “krize karşı mücadele de patronlardan ve Hükümetten bir beklenti olmamalı. İşçiler ancak kendi içinde birliklerini kurarsa, işten atmalar gibi yaşanan sıkıntılara karşı koyabilirler. Bugün işçiler, emekçiler krizin faturasını ödemek istemiyorsa birlik olmak zorunda” dedi. İzmir ve Gebze’de yaşanan iş bırakma ve eylemlerin bu açıdan önemli olduğunu kaydeden Emek Partisi üyeleri, “Krizi işçilerin sırtına yıkılmasına karşı mücadelede bu bir başlangıç. Partimiz tüm bu süreci dikkatle izleyecek ve üzerine düşen görevlerini yerine getirecektir. İşçiler ve emekçilerin birliği için çalışmalarımız devam edecek” dedi.   
Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, “Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz” talebiyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı.

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, “Krizin faturasını ödemiyoruz; İş, Ekmek, Özgürlük İstiyoruz” talebiyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı. Emek Partisi’nin merkez yayını olan “Emeğe Sesleniş” adlı bülteni dağıtan Emek Partisi üyeleri, Gebze’de birçok fabrikadan mektuplar ve haberlerin de yer aldığı Gebze Bültenini de dağıttı. 

“İşten atmalar durdurulsun ve bütün emekçilere iş güvencesi sağlansın” çağrısında bulunan Emek Partisi üyeleri, “Artan enflasyon karşısında eriyen ücretler iyileştirilsin ve herhangi bir ücret kaybına izin verilmeden çalışma saatleri düşürülsün. Asgari ücret vergiden muaf tutulsun. Temel tüketim mallarına yapılan zamlar durdurulsun, fiyatlar dondurulsun” gibi taleplerin hayata geçmesi için işçileri birlik olmaya çağırdı. Halkın yoğun ilgisi olduğunu kaydeden Emek Partisi üyelerine, vatandaşlar bildiriyi dağıtarak eşlik etti. 

'KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ'

Emek Partisi üyeleri, “krize karşı mücadele de patronlardan ve Hükümetten bir beklenti olmamalı. İşçiler ancak kendi içinde birliklerini kurarsa, işten atmalar gibi yaşanan sıkıntılara karşı koyabilirler. Bugün işçiler, emekçiler krizin faturasını ödemek istemiyorsa birlik olmak zorunda” dedi. İzmir ve Gebze’de yaşanan iş bırakma ve eylemlerin bu açıdan önemli olduğunu kaydeden Emek Partisi üyeleri, “Krizi işçilerin sırtına yıkılmasına karşı mücadelede bu bir başlangıç. Partimiz tüm bu süreci dikkatle izleyecek ve üzerine düşen görevlerini yerine getirecektir. İşçiler ve emekçilerin birliği için çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.