Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Köylerimiz bizim gözbebeğimizdir

SİYASET 17.09.2018 - 22:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2509+ kez okundu.
 

Köylerimiz bizim gözbebeğimizdir

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfez’in köylerini dolaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfez’in köylerini dolaştı ÖNCEKİ dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfezin köylerini dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İsmail Baran, Körfez’in köylerine yapılan yatırımlar ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler alırken, köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ AK Parti Milletvekili Fikri Işık da, “Halkımızın samimiyetleriyle birlikte muhabbetlerine konuk olduk. Tarım ve hayvancılık noktasında hükümetimiz birçok teşvik paketi oluşturdu. Bu teşviklerden mutlaka yararlanın. Hizmet noktasında da ilçe belediyelerimiz, onların yetişemediği noktada da Büyükşehir belediyemiz her zaman yanınızda. Bizler de bir telefon kadar uzağınızdayız” dedi. FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Başkan İsmail Baran ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sipahiler Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Heyetin daha sonraki durağı ise Kutluca Köyü oldu. Son ziyaret ise Kalburcu Köyü’ne gerçekleştirildi. Burada vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmada, onların talep ve önerileri dinlendi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfez’in köylerini dolaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfez’in köylerini dolaştı

ÖNCEKİ dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfezin köylerini dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İsmail Baran, Körfez’in köylerine yapılan yatırımlar ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler alırken, köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Milletvekili Fikri Işık da, “Halkımızın samimiyetleriyle birlikte muhabbetlerine konuk olduk. Tarım ve hayvancılık noktasında hükümetimiz birçok teşvik paketi oluşturdu. Bu teşviklerden mutlaka yararlanın. Hizmet noktasında da ilçe belediyelerimiz, onların yetişemediği noktada da Büyükşehir belediyemiz her zaman yanınızda. Bizler de bir telefon kadar uzağınızdayız” dedi.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Başkan İsmail Baran ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sipahiler Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Heyetin daha sonraki durağı ise Kutluca Köyü oldu.

Son ziyaret ise Kalburcu Köyü’ne gerçekleştirildi. Burada vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmada, onların talep ve önerileri dinlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.