Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOÜ'de Göktepe bildirisine müdahale!

ASAYİŞ 08.01.2019 - 16:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2668+ kez okundu.
 

KOÜ'de Göktepe bildirisine müdahale!

Kocaeli Üniversitesi'nde Metin Göktepe için bildiri dağıtan Emek Gençliği üyelerine özel güvenlik müdahale etti.

Kocaeli Üniversitesi'nde Metin Göktepe için bildiri dağıtan Emek Gençliği üyelerine özel güvenlik müdahale etti.  Polisler tarafından öldürülen Evrensel Muhabiri Metin Göktepe için bildiri dağıtmak isteyen Emek Gençliği üyeleri özel güvenlik tarafından saldırıya uğradı. Öldürülmesinin 23. yılında İletişim Fakültesi'nde Göktepe'yi anan üniversite öğrencilerine müdahale eden özel güvenlik, görüntü alan Evrensel Muhabiri Okan Başal'a da engel olmaya çalıştı.  ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI "Metin gerçeği öğrenmek ve haberini yapmakta ısrarcı olduğu için öldürüldü. Biz iletişim öğrencileri olarak tüm baskılara rağmen gerçekte ısrarcı olmalı ve Metin gibi olmalıyız" denilen bildiriyi İletişim Fakültesi öğrencilerine ulaştırmak isteyen Emek Gençliği üyelerine sınavlarına girmek için orada bulunan öğrenciler sahip çıktı, güvenliğin saldırısına engel olmaya da çalıştı.   
Kocaeli Üniversitesi'nde Metin Göktepe için bildiri dağıtan Emek Gençliği üyelerine özel güvenlik müdahale etti.

Kocaeli Üniversitesi'nde Metin Göktepe için bildiri dağıtan Emek Gençliği üyelerine özel güvenlik müdahale etti. 

Polisler tarafından öldürülen Evrensel Muhabiri Metin Göktepe için bildiri dağıtmak isteyen Emek Gençliği üyeleri özel güvenlik tarafından saldırıya uğradı. Öldürülmesinin 23. yılında İletişim Fakültesi'nde Göktepe'yi anan üniversite öğrencilerine müdahale eden özel güvenlik, görüntü alan Evrensel Muhabiri Okan Başal'a da engel olmaya çalıştı. 

ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

"Metin gerçeği öğrenmek ve haberini yapmakta ısrarcı olduğu için öldürüldü. Biz iletişim öğrencileri olarak tüm baskılara rağmen gerçekte ısrarcı olmalı ve Metin gibi olmalıyız" denilen bildiriyi İletişim Fakültesi öğrencilerine ulaştırmak isteyen Emek Gençliği üyelerine sınavlarına girmek için orada bulunan öğrenciler sahip çıktı, güvenliğin saldırısına engel olmaya da çalıştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.