Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOTSİAD yeni binasını açtı

KÜLTÜR 16.05.2018 - 22:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2319+ kez okundu.
 

KOTSİAD yeni binasını açtı

Başkanlığını Meral Artuç Dinçoğlu’nun yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Tütünçiftlik Güney Mahallesi Taner Sokak Numara 4’te ki yeni yerine taşındı. Yeni dernek binasının açılışına kalabalık protokol gurubu katıldı.

Başkanlığını Meral Artuç Dinçoğlu’nun yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Tütünçiftlik Güney Mahallesi Taner Sokak Numara 4’te ki yeni yerine taşındı. Yeni dernek binasının açılışına kalabalık protokol gurubu katıldı. KOTSİAD’ın yeni binasının açılış töreni adeta siyasi partilerin buluşma noktası haline geldi. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, KOCKİD ve Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, DP İlçe Başkanı Cemil Çoruh, İYİ Parti İlçe Başkanı Naci Kara, parti yöneticileri, Milletvekili aday adayları, belediye meclis üyeleri, STK başkan ve temsilcileri katıldılar. Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu yaptı ve yeni yerlerinde daha etkili çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran konuşmasında, İsrail’in katliamını hatırlatarak, “Müslümanlar bir olmadıkça dünyada akan kan durmayacaktır. İsrail’i bu katliam nedeniyle lanetle kınıyoruz” dedi. Kaymakam Hasan Hüseyin Can’da konuşmasında, bu tür derneklerin ekonomide ki önemine değinerek, “Bu tür organizasyonlar ticaretin önünün açılması ve yeni hizmet alanları için önemlidir. İlçemizde ki sanayi ve ticaretin gelişmesi için hizmet verecek olan bu kuruluşların önemli çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Ülkemizin aşa ve işe ihtiyacı var ve bu oluşumların ticaret alanlarının büyümesinde görev alması gerekiyor” dedi. Konuşmalardan sonra derneğin açılış kurdelesi kalabalık protokol gurubu tarafından kesildi ve konuklara sokakta kurulan masalarda ikramlarda bulunuldu. Derneğin eski yeri yarımca Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’nde yer alıyordu.  
Başkanlığını Meral Artuç Dinçoğlu’nun yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Tütünçiftlik Güney Mahallesi Taner Sokak Numara 4’te ki yeni yerine taşındı. Yeni dernek binasının açılışına kalabalık protokol gurubu katıldı.

Başkanlığını Meral Artuç Dinçoğlu’nun yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Tütünçiftlik Güney Mahallesi Taner Sokak Numara 4’te ki yeni yerine taşındı. Yeni dernek binasının açılışına kalabalık protokol gurubu katıldı.

KOTSİAD’ın yeni binasının açılış töreni adeta siyasi partilerin buluşma noktası haline geldi. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, KOCKİD ve Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, DP İlçe Başkanı Cemil Çoruh, İYİ Parti İlçe Başkanı Naci Kara, parti yöneticileri, Milletvekili aday adayları, belediye meclis üyeleri, STK başkan ve temsilcileri katıldılar.

Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu yaptı ve yeni yerlerinde daha etkili çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran konuşmasında, İsrail’in katliamını hatırlatarak, “Müslümanlar bir olmadıkça dünyada akan kan durmayacaktır. İsrail’i bu katliam nedeniyle lanetle kınıyoruz” dedi.

Kaymakam Hasan Hüseyin Can’da konuşmasında, bu tür derneklerin ekonomide ki önemine değinerek, “Bu tür organizasyonlar ticaretin önünün açılması ve yeni hizmet alanları için önemlidir. İlçemizde ki sanayi ve ticaretin gelişmesi için hizmet verecek olan bu kuruluşların önemli çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Ülkemizin aşa ve işe ihtiyacı var ve bu oluşumların ticaret alanlarının büyümesinde görev alması gerekiyor” dedi.

Konuşmalardan sonra derneğin açılış kurdelesi kalabalık protokol gurubu tarafından kesildi ve konuklara sokakta kurulan masalarda ikramlarda bulunuldu. Derneğin eski yeri yarımca Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’nde yer alıyordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.