Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOTO’dan, AK Parti İl Başkanı Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

GÜNDEM 25.07.2019 - 23:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1612+ kez okundu.
 

KOTO’dan, AK Parti İl Başkanı Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki Oda heyetiyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki Oda heyetiyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Erenkaya, İbrahim Atalay, Ömer Efe, Murat Barış, Mehmet Akif Şen ve Yusuf Ziya Uludüz’ün yer aldığı KOTO heyeti, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’i parti binasında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. BAŞKAN BULUT: ÜYELERİMİZ HİZMET BEKLİYOR Ziyarette konuşan KOTO Başkanı Bulut, Başkan Ellibeş ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, “Öncelikle hayırlı olsun. Yeni dönemde yeni yönetim. Seçim de bittiğine göre artık çalışma zamanı. Üyelerimiz de hizmet bekliyor. Önceden beri olduğu gibi bu yeni dönemde de iyi diyaloglar içinde olmak istiyoruz. Bizim üyelerimiz için böyle bir misyonumuz var. Tüm kurum ve kuruluşlarla iyi diyalog kurmak ve tam uyum içinde başarılı işler yapmak. KOTO olarak bağcıyı dövmek yerine, tüm üyelerimize üzüm yedirme anlayışımız var. Bu yönde çalışmalar sürdürüyoruz. Ülkemizin daha da refaha kavuşması da bu uyumdan geçiyor. Bu noktada üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde çalışacağız” dedi. ELLİBEŞ: KOTO’YU ÇOK ÖNEMSİYORUZ AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de KOTO’nun üyeleri ve kent için çok başarılı projeler yaptığına dikkat çekerek, “Sayın Başkanımız çok mütevazi ama ekip olarak ortaya koydukları performansla çok büyük değer üretiyorlar. Kocaeli Ticaret Odası’nı, her bir ferdini ve sizleri çok önemsiyoruz. Hepimizin niyeti samimi bir şekilde ve topluma hizmet etmek. Hepimizin gayesi daha müreffeh bir Türkiye. Bu hedef doğrultusunda güçlerimizi senkronize birleştirip, bu sinerjiyle ülkemize hizmet edeceğiz. Bu süreçte daha çok birlikteliğe ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik için, üyelerinizin daha da güçlenmesi ve geleceğe emin adımlarla yürümesi için üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Bu ekonomik terörü de inşallah birlikte aşacağız. Ekonomi yumuşak karnımız. Bizim önceliğimiz Kocaeli. Bu dönem özellikle tartışmadan ziyade ortak projelere imza atacağımız dönem” dedi.  
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki Oda heyetiyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki Oda heyetiyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Erenkaya, İbrahim Atalay, Ömer Efe, Murat Barış, Mehmet Akif Şen ve Yusuf Ziya Uludüz’ün yer aldığı KOTO heyeti, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’i parti binasında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

BAŞKAN BULUT: ÜYELERİMİZ HİZMET BEKLİYOR

Ziyarette konuşan KOTO Başkanı Bulut, Başkan Ellibeş ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, “Öncelikle hayırlı olsun. Yeni dönemde yeni yönetim. Seçim de bittiğine göre artık çalışma zamanı. Üyelerimiz de hizmet bekliyor. Önceden beri olduğu gibi bu yeni dönemde de iyi diyaloglar içinde olmak istiyoruz. Bizim üyelerimiz için böyle bir misyonumuz var. Tüm kurum ve kuruluşlarla iyi diyalog kurmak ve tam uyum içinde başarılı işler yapmak. KOTO olarak bağcıyı dövmek yerine, tüm üyelerimize üzüm yedirme anlayışımız var. Bu yönde çalışmalar sürdürüyoruz. Ülkemizin daha da refaha kavuşması da bu uyumdan geçiyor. Bu noktada üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde çalışacağız” dedi.

ELLİBEŞ: KOTO’YU ÇOK ÖNEMSİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de KOTO’nun üyeleri ve kent için çok başarılı projeler yaptığına dikkat çekerek, “Sayın Başkanımız çok mütevazi ama ekip olarak ortaya koydukları performansla çok büyük değer üretiyorlar. Kocaeli Ticaret Odası’nı, her bir ferdini ve sizleri çok önemsiyoruz. Hepimizin niyeti samimi bir şekilde ve topluma hizmet etmek. Hepimizin gayesi daha müreffeh bir Türkiye. Bu hedef doğrultusunda güçlerimizi senkronize birleştirip, bu sinerjiyle ülkemize hizmet edeceğiz. Bu süreçte daha çok birlikteliğe ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik için, üyelerinizin daha da güçlenmesi ve geleceğe emin adımlarla yürümesi için üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Bu ekonomik terörü de inşallah birlikte aşacağız. Ekonomi yumuşak karnımız. Bizim önceliğimiz Kocaeli. Bu dönem özellikle tartışmadan ziyade ortak projelere imza atacağımız dönem” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.