Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Köseköy ışıklarda kaza! 2’si çocuk 6 yaralı

ASAYİŞ 31.07.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2100+ kez okundu.
 

Köseköy ışıklarda kaza! 2’si çocuk 6 yaralı

Kartepe D-100 karayolu Köseköy ışıklar mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İsmail Efe Ceylan idaresindeki 41 PM 165 plakalı otomobil Kartepe Köseköy Nur Caddesi üzerinden D-100 karayolu Ankara yönüne seyir halindeyken, D-100 karayolundan Ankara yönüne seyir halinde olan Enis Aydaş idaresindeki 34 DJ 2389plakalı otomobille ışıklı kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 41 PM 165 plakalı otomobil refüje çıkarak trafik ışıklarını devirirken diğer otomobil ise Leyla Atakan Caddesinde ışıkta bekleyen Fatih Baş idaresindeki 41 SR 218 plakalı otomobile çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık durumları iyi Kazada araçta mahsur kalan yaralılardan Ravza Ceylan ve Nurcan Ceylan ile ismi öğrenilemeyen ekiplerin müdahalesi sonucu çıkartılarak ambulansa alındı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Köseköy ışıklar mevkisinde trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Polis ekipleri hangi aracın ışık ihlali yaptığının tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Kartepe D-100 karayolu Köseköy ışıklar mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İsmail Efe Ceylan idaresindeki 41 PM 165 plakalı otomobil Kartepe Köseköy Nur Caddesi üzerinden D-100 karayolu Ankara yönüne seyir halindeyken, D-100 karayolundan Ankara yönüne seyir halinde olan Enis Aydaş idaresindeki 34 DJ 2389plakalı otomobille ışıklı kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 41 PM 165 plakalı otomobil refüje çıkarak trafik ışıklarını devirirken diğer otomobil ise Leyla Atakan Caddesinde ışıkta bekleyen Fatih Baş idaresindeki 41 SR 218 plakalı otomobile çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık durumları iyi

Kazada araçta mahsur kalan yaralılardan Ravza Ceylan ve Nurcan Ceylan ile ismi öğrenilemeyen ekiplerin müdahalesi sonucu çıkartılarak ambulansa alındı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Köseköy ışıklar mevkisinde trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Polis ekipleri hangi aracın ışık ihlali yaptığının tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.