Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koronavirüs Kocaeli'de 3 can daha aldı!

Vefat 01.05.2021 - 23:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2922+ kez okundu.
 

Koronavirüs Kocaeli'de 3 can daha aldı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bugün 3 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Koronavirüs salgını nedeniyle bugün 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Derince İbni Sina Mahallesi Alaybey Sokak üzerinde ikamet eden serbest işçi merhum Mustafa Yayla’nın eşi Hadiye Yayla (83) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 7 çocuk annesi olan Hadiye Yayla’nın cenazesi Derince Merkez Camiinden alınarak Yeni Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi. 3 ÇOCUK BABASI İzmit Malta Mahallesinde ikamet eden, kentimizin tanınan ve sevilen esnaflarından Kordsa’dan emekli Fethiye Caddesinde bulunan Işık Tuhafiye’nin sahibi Besnik Kuka (82) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Besnik Kuka’nın cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi. ZABIT KATİBİ  Kandıra Çarşı Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Kandıra Adliyesi’nde zabıt katibi olarak görev yapan Kandıra’nın sevilen simalarından Gökhan Yaşar (33) bir süre önce koronavirüse yakalandı. 27 Nisan’da durumu kötüye giden Yaşar, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşar, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 1 çocuk babası olan Gökhan Yaşar’ın cenazesi Kandıra’da toprağa verildi.  
Koronavirüs salgını nedeniyle bugün 3 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Koronavirüs salgını nedeniyle bugün 3 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Derince İbni Sina Mahallesi Alaybey Sokak üzerinde ikamet eden serbest işçi merhum Mustafa Yayla’nın eşi Hadiye Yayla (83) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 7 çocuk annesi olan Hadiye Yayla’nın cenazesi Derince Merkez Camiinden alınarak Yeni Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.

3 ÇOCUK BABASI

İzmit Malta Mahallesinde ikamet eden, kentimizin tanınan ve sevilen esnaflarından Kordsa’dan emekli Fethiye Caddesinde bulunan Işık Tuhafiye’nin sahibi Besnik Kuka (82) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Besnik Kuka’nın cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi.

ZABIT KATİBİ

 Kandıra Çarşı Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Kandıra Adliyesi’nde zabıt katibi olarak görev yapan Kandıra’nın sevilen simalarından Gökhan Yaşar (33) bir süre önce koronavirüse yakalandı. 27 Nisan’da durumu kötüye giden Yaşar, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşar, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 1 çocuk babası olan Gökhan Yaşar’ın cenazesi Kandıra’da toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.