Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezliler Bayramlaştı

GÜNDEM 15.06.2018 - 21:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2680+ kez okundu.
 

Körfezliler Bayramlaştı

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Kaymakam Can ve Başkan Baran, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Kaymakam Can ve Başkan Baran, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği geleneksel Kent Bayramlaşması, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, KOTO Başkanı Recep Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. KAHVALTI YAPILDI, SOHBET EDİLDİ Davetliler hep birlikte kahvaltı yaparken, ilk konuşmayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Ramazanı geride bıraktık ve yine her yıl olduğu gibi bir arada bayramı kutluyoruz. Bayramın gerek ülkemizde, gerekse İslam Âlemi üzerine oynanan oyunları, terör saldırılarının yok olduğu bir süreci başlatmasını temenni ediyorum. Allah milletimizin birliğine, beraberliğine kastedenlere bu imkânı tanımasın” ifadelerini kullandı. BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ 24 Haziran seçimleri öncesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan olayı da kınayan Başkan İsmail Baran, seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu, Körfez’de de bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiklerini söyledi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da konuşmasında, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Kaymakam Can ve Başkan Baran, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Kaymakam Can ve Başkan Baran, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi

Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği geleneksel Kent Bayramlaşması, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, KOTO Başkanı Recep Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

KAHVALTI YAPILDI, SOHBET EDİLDİ

Davetliler hep birlikte kahvaltı yaparken, ilk konuşmayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Ramazanı geride bıraktık ve yine her yıl olduğu gibi bir arada bayramı kutluyoruz. Bayramın gerek ülkemizde, gerekse İslam Âlemi üzerine oynanan oyunları, terör saldırılarının yok olduğu bir süreci başlatmasını temenni ediyorum. Allah milletimizin birliğine, beraberliğine kastedenlere bu imkânı tanımasın” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ

24 Haziran seçimleri öncesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan olayı da kınayan Başkan İsmail Baran, seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu, Körfez’de de bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiklerini söyledi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da konuşmasında, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.