Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli öğretmen trafik kazası kurbanı oldu

Trafik Kazası 27.07.2019 - 21:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2924+ kez okundu.
 

Körfezli öğretmen trafik kazası kurbanı oldu

Körfez İmam Hatip Okulu’nda öğretmenlik yapan Hilal Gül Tekinkaya Bilecik'te geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Dün öğle saatlerinde Bilecik'in Osmaneli ilçesi Karayolu'nda seyir halinde olan Fatih Tekinkaya (43) yönetimindeki 10 TS 535 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan aracın içinde bulunan 4 kişiyi kazayı gören diğer sürücüler kurtardı. Kazada sürücü Fatih Tekinkaya ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hilal Gül Tekinkaya (41), F.T. (12) ve Talha Mirsad Tekinkaya (18) yaralandı. Yaralıların ikisi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Osmaneli İlçe Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu daha ağır olan diğer 2 kişi ise Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi. KÖRFEZ’DE ÖĞRETMEN Kazada ağır yaralanan Hilal Tekinkaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hilal Tekinkaya’nın Körfez İmam Hatip Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu öğrenildi. Aslen Uşaklı olan Hilal Tekinkaya 2 çocuk annesiydi. EŞİ İLE AYNI OKULDA ÖĞRETMENDİ Yaşamını kaybeden Hilal öğretmenin eşi Fatih Tekinkaya'nın da aynı okulda sosyal bilgiler öğretmeni olduğu öğrenildi. Acı olay sonrası Körfez ilçe yasa büründü.
Körfez İmam Hatip Okulu’nda öğretmenlik yapan Hilal Gül Tekinkaya Bilecik'te geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Dün öğle saatlerinde Bilecik'in Osmaneli ilçesi Karayolu'nda seyir halinde olan Fatih Tekinkaya (43) yönetimindeki 10 TS 535 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan aracın içinde bulunan 4 kişiyi kazayı gören diğer sürücüler kurtardı.

Kazada sürücü Fatih Tekinkaya ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hilal Gül Tekinkaya (41), F.T. (12) ve Talha Mirsad Tekinkaya (18) yaralandı. Yaralıların ikisi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Osmaneli İlçe Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu daha ağır olan diğer 2 kişi ise Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi.

KÖRFEZ’DE ÖĞRETMEN

Kazada ağır yaralanan Hilal Tekinkaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hilal Tekinkaya’nın Körfez İmam Hatip Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu öğrenildi. Aslen Uşaklı olan Hilal Tekinkaya 2 çocuk annesiydi.

EŞİ İLE AYNI OKULDA ÖĞRETMENDİ

Yaşamını kaybeden Hilal öğretmenin eşi Fatih Tekinkaya'nın da aynı okulda sosyal bilgiler öğretmeni olduğu öğrenildi. Acı olay sonrası Körfez ilçe yasa büründü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.