Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli Muhtarlardan Başkan Baran’a destek

GÜNDEM 16.11.2018 - 13:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2444+ kez okundu.
 

Körfezli Muhtarlardan Başkan Baran’a destek

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘muhtarlar buluşmasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, “Bu birliktelik devam edecektir. Ben Başkanımın yanındayım” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘muhtarlar buluşmasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, “Bu birliktelik devam edecektir. Ben Başkanımın yanındayım” dedi   Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Buluşması’nda Körfezli muhtarlar ile Çınar Park Otel’de bir araya geldi. Buluşmaya, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Özcan Efe, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlar katıldı. Birlikte yenilenen yemek sonrasında muhtarlar tek tek mikrofonu aldı, Başkan Baran’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, 4,5 yıllık süreçte Körfez’de güzel hizmete imza atıldığını ve Başkan İsmail Baran’ın muhtarların yanında olduğunu belirterek, “31 Mart seçimleri yaklaşıyor. Aylık toplantımızı gerçekleştirmek ve başkanımıza teşekkür etmek istedik. Görev süresi boyunca bizleri hiç üzmedi, kırmadı, yanımızda oldu. Bu kutlu yürüyüşte hakkında hayırlısı olur. Hep beraber omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde yürürüz. Başkanımızın yanındayım, yolunu açık etsin” dedi. ONUR VE GURUR VERİCİ İŞ Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da önlerinde önemli bir süreç olduğunu belirterek, “55 ayın nasıl geçtiğini anlamadık. Yerel seçim süreci de hem bizler hem de sizler için şimdiden hayırlı olsun. Bir dönem daha birlikte çalışmak bizler için de güzel olacak. Allah ömür verirse, Cumhurbaşkanımız izin verirse Körfez’i daha da güzelleştirmek adına görevimizi yapacağız. Bu millete hizmet etmek, gerçekten onur ve gurur verici bir iş. YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI Sizler de işlerinize dört elle sarılan insanlarsınız. Yaptığınız vazife gerçekten önemli. Siyaset yapıyoruz, hizmet yapıyoruz. Takdir eden olacak, etmeyen olacak. Yerel yönetimlerde siyasi düşünceleri farklı kardeşlerimiz olabilir. Önümüzde bir yerel seçim var. Siyasi düşünceleri bir kenara koyarak özellikle bölgeye hizmet adına belli kazanımlar elde ettik. Daha da arttırmak için bu istikrarın sürmesi lazım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olur” dedi. Yapılan toplantı sonrası birlikte fotoğraf çektirdi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘muhtarlar buluşmasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, “Bu birliktelik devam edecektir. Ben Başkanımın yanındayım” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘muhtarlar buluşmasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, “Bu birliktelik devam edecektir. Ben Başkanımın yanındayım” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Buluşması’nda Körfezli muhtarlar ile Çınar Park Otel’de bir araya geldi. Buluşmaya, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Özcan Efe, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlar katıldı. Birlikte yenilenen yemek sonrasında muhtarlar tek tek mikrofonu aldı, Başkan Baran’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, 4,5 yıllık süreçte Körfez’de güzel hizmete imza atıldığını ve Başkan İsmail Baran’ın muhtarların yanında olduğunu belirterek, “31 Mart seçimleri yaklaşıyor. Aylık toplantımızı gerçekleştirmek ve başkanımıza teşekkür etmek istedik. Görev süresi boyunca bizleri hiç üzmedi, kırmadı, yanımızda oldu. Bu kutlu yürüyüşte hakkında hayırlısı olur. Hep beraber omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde yürürüz. Başkanımızın yanındayım, yolunu açık etsin” dedi.

ONUR VE GURUR VERİCİ İŞ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da önlerinde önemli bir süreç olduğunu belirterek, “55 ayın nasıl geçtiğini anlamadık. Yerel seçim süreci de hem bizler hem de sizler için şimdiden hayırlı olsun. Bir dönem daha birlikte çalışmak bizler için de güzel olacak. Allah ömür verirse, Cumhurbaşkanımız izin verirse Körfez’i daha da güzelleştirmek adına görevimizi yapacağız. Bu millete hizmet etmek, gerçekten onur ve gurur verici bir iş.

YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Sizler de işlerinize dört elle sarılan insanlarsınız. Yaptığınız vazife gerçekten önemli. Siyaset yapıyoruz, hizmet yapıyoruz. Takdir eden olacak, etmeyen olacak. Yerel yönetimlerde siyasi düşünceleri farklı kardeşlerimiz olabilir. Önümüzde bir yerel seçim var. Siyasi düşünceleri bir kenara koyarak özellikle bölgeye hizmet adına belli kazanımlar elde ettik. Daha da arttırmak için bu istikrarın sürmesi lazım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olur” dedi. Yapılan toplantı sonrası birlikte fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.