Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli genç adam, feci kazada yanarak can verdi

Trafik Kazası 05.06.2019 - 22:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1467+ kez okundu.
 

Körfezli genç adam, feci kazada yanarak can verdi

Niğde'de refüje çarpan otomobilin yanması sonucu, Körfez'de oturan 30 yaşındaki Muzaffer Güzel ve arkadaşı Ali Aybar hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre Körfezli Muzaffer Güzel bayram ziyareti için memleketi Niğde’ye gitti. Kaza, gece saatlerinde merkeze bağlı Fertek Mahallesi'nde meydana geldi. Güzel'in kullandığı 34 CBM 337 plakalı otomobil, sürücüsünün aracın kontrolünü kaybetmesi üzerine refüje çarptıktan sonra yanmaya başladı. KURTARILAMADI Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve polis ekibi ile ambulans sevk edildi. İtfaiye ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan Güzel ve yanında bulunan arkadaşı Ali Aybar ambulanslar ile Niğde Ömer Halisdemir Ünivesitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücutlarında ağır yanıklar bulunun iki kişi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan yanan araç ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Niğde'de refüje çarpan otomobilin yanması sonucu, Körfez'de oturan 30 yaşındaki Muzaffer Güzel ve arkadaşı Ali Aybar hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre Körfezli Muzaffer Güzel bayram ziyareti için memleketi Niğde’ye gitti. Kaza, gece saatlerinde merkeze bağlı Fertek Mahallesi'nde meydana geldi. Güzel'in kullandığı 34 CBM 337 plakalı otomobil, sürücüsünün aracın kontrolünü kaybetmesi üzerine refüje çarptıktan sonra yanmaya başladı.

KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve polis ekibi ile ambulans sevk edildi. İtfaiye ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan Güzel ve yanında bulunan arkadaşı Ali Aybar ambulanslar ile Niğde Ömer Halisdemir Ünivesitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücutlarında ağır yanıklar bulunun iki kişi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan yanan araç ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.