Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezde ki yangın üç ilçeden görüldü

GÜNDEM 05.08.2020 - 08:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1987+ kez okundu.
 

Körfezde ki yangın üç ilçeden görüldü

Körfez Yavuz Sultan Mahallesi üzerinde yer alan çöp alanında her zamankinden büyük olan yangın, Derince, Gölcük ve Karamürsel’den dahi görüldü

Körfez Yavuz Sultan Mahallesi üzerinde yer alan ve yapılan sınır değişikliği ile Derince Belediyesi’ne geçen çöp alanında sıkça başlayan yangına bir yenisi daha eklendi. Bu kez her zamankinden büyük olan yangın Derince, Gölcük ve Karamürsel’den dahi görüldü. Sık sık bu alanda başlayan yangınlara, akşam saatlerinde yenisi eklendi. Nasıl başladığı bilinmeyen yangının bu kez daha büyük olması nedeniyle itfaiye ekipleri alevleri kontrol etmekte zorlandılar. Yangın nedeniyle Yavuz Sultan Selim Mahallesi yine yoğun bir duman ve koku ile kaplanırken, alevler uzun süre devam etti. Mahalle halkı, Derince Belediyesi’nin bu olaya çözüm bulmasını ve çöplerin tamamen alınarak bölgenin temizlenmesini istiyorlar. Mahalle halkı, yıllarca çöp kokusunu, şimdi de yangın duman ve kokusunu çekmek zorunda kaldıklarını belirtiyorlar.
Körfez Yavuz Sultan Mahallesi üzerinde yer alan çöp alanında her zamankinden büyük olan yangın, Derince, Gölcük ve Karamürsel’den dahi görüldü

Körfez Yavuz Sultan Mahallesi üzerinde yer alan ve yapılan sınır değişikliği ile Derince Belediyesi’ne geçen çöp alanında sıkça başlayan yangına bir yenisi daha eklendi. Bu kez her zamankinden büyük olan yangın Derince, Gölcük ve Karamürsel’den dahi görüldü.

Sık sık bu alanda başlayan yangınlara, akşam saatlerinde yenisi eklendi. Nasıl başladığı bilinmeyen yangının bu kez daha büyük olması nedeniyle itfaiye ekipleri alevleri kontrol etmekte zorlandılar.

Yangın nedeniyle Yavuz Sultan Selim Mahallesi yine yoğun bir duman ve koku ile kaplanırken, alevler uzun süre devam etti. Mahalle halkı, Derince Belediyesi’nin bu olaya çözüm bulmasını ve çöplerin tamamen alınarak bölgenin temizlenmesini istiyorlar. Mahalle halkı, yıllarca çöp kokusunu, şimdi de yangın duman ve kokusunu çekmek zorunda kaldıklarını belirtiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.