Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası Paydaş Toplantısı Geniş Katılımla gerçekleşti

GÜNDEM 27.01.2021 - 18:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1795+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası Paydaş Toplantısı Geniş Katılımla gerçekleşti

Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısını geniş katılımla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yapılan toplantı Webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’de ki tüm kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.

Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısını geniş katılımla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yapılan toplantı Webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’de ki tüm kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.  KURUMLARDAN KATILIM GENİŞ OLDU Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısına Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Eren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordiantörü Abdullah Köktürk, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel İŞKUR ve Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Temsilcileri, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Dağ, SMMMO Körfez Şube Başkanı Osman Türk, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Körfez Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Meslek Lisesi okul müdürleri, Banka müdürleri, Oda yönetim kurulu, meclis, komite, ihracat komisyonu, disiplin kurulu, yüksek istişare kurulu genç ve kadın girişimciler kurulları ve basın mensupları katıldı. KTO BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN PANDEMİ ÖZEL SUNUMU Paydaş toplantıları açılış toplantısında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk selamlama konuşmasının ardından yaptığı pandemi özel sunumu ile Körfez Ticaret Odası’nın Mart 2020’den bu yana gerçekleştirdiği tüm faaliyetleri kurum temsilcileri ve iç paydaş üyeleri ile paylaştı. Üyelere yapılan maske desteğinden, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen 360 adet tablet teslim sürecinden ve üyelere verilen kredi desteklerinden bahseden Öztürk özellikle oda olarak nefes Kredisi ile 116 kişiye toplam 6.535.000TL destek verdik’’ dedi. SWOT ANALİZİ SONUÇLARI PAYDAŞLAR İLE PAYLAŞILDI Körfez Ticaret Odası paydaş toplantılarında açılış toplantılarının ardından söz alan Kocaeli Odaları Akademik Danışmanı Mehlika Kocabaş Akay yaptığı sunum ile toplantı öncesi tüm paydaşlara anket gönderildiğini ve anketlere katılım oranlarının çok yüksek olduğunu dile getirerek paydaş kurumlara teşekkür etti. Yaptığı sunumda Körfez Ticaret Odası’nın şeffaflık ilkesi gereği güçlü-güçsüz, fırsat ve tehditleri tüm katılımcılarla paylaşıldı. VALİ YARDIMCISI ADA’’ TÜM KURUMLARLA BU ORGANİZASONDA BULUNMAK ÇOK KIYMETLİ Körfez Ticaret Odası Paydaş toplantısında selamlama konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada Körfez Ticaret Odası’nın ilimizin önde gelen kurumlarından biri olduğunu Kocaeli Valiliği olarak Körfez Ticaret Odası ile özellikle pandemi sürecinde çok önemli işbirlikleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek tüm kurumlarla bu organizasyonda bir araya gelmenin çok kıymetli olduğunu söyledi. Toplantıda ayrıca Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Başta olmak üzere tüm kurum temsilcileri söz alarak Körfez Ticaret Odası paydaş toplantılarına katkı sundular.
Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısını geniş katılımla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yapılan toplantı Webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’de ki tüm kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.

Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısını geniş katılımla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yapılan toplantı Webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’de ki tüm kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.

 KURUMLARDAN KATILIM GENİŞ OLDU

Körfez Ticaret Odası paydaş toplantısına Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Eren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordiantörü Abdullah Köktürk, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel İŞKUR ve Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Temsilcileri, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Dağ, SMMMO Körfez Şube Başkanı Osman Türk, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Körfez Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Meslek Lisesi okul müdürleri, Banka müdürleri, Oda yönetim kurulu, meclis, komite, ihracat komisyonu, disiplin kurulu, yüksek istişare kurulu genç ve kadın girişimciler kurulları ve basın mensupları katıldı.

KTO BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN PANDEMİ ÖZEL SUNUMU

Paydaş toplantıları açılış toplantısında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk selamlama konuşmasının ardından yaptığı pandemi özel sunumu ile Körfez Ticaret Odası’nın Mart 2020’den bu yana gerçekleştirdiği tüm faaliyetleri kurum temsilcileri ve iç paydaş üyeleri ile paylaştı. Üyelere yapılan maske desteğinden, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen 360 adet tablet teslim sürecinden ve üyelere verilen kredi desteklerinden bahseden Öztürk özellikle oda olarak nefes Kredisi ile 116 kişiye toplam 6.535.000TL destek verdik’’ dedi.

SWOT ANALİZİ SONUÇLARI PAYDAŞLAR İLE PAYLAŞILDI

Körfez Ticaret Odası paydaş toplantılarında açılış toplantılarının ardından söz alan Kocaeli Odaları Akademik Danışmanı Mehlika Kocabaş Akay yaptığı sunum ile toplantı öncesi tüm paydaşlara anket gönderildiğini ve anketlere katılım oranlarının çok yüksek olduğunu dile getirerek paydaş kurumlara teşekkür etti. Yaptığı sunumda Körfez Ticaret Odası’nın şeffaflık ilkesi gereği güçlü-güçsüz, fırsat ve tehditleri tüm katılımcılarla paylaşıldı.

VALİ YARDIMCISI ADA’’ TÜM KURUMLARLA BU ORGANİZASONDA BULUNMAK ÇOK KIYMETLİ

Körfez Ticaret Odası Paydaş toplantısında selamlama konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada Körfez Ticaret Odası’nın ilimizin önde gelen kurumlarından biri olduğunu Kocaeli Valiliği olarak Körfez Ticaret Odası ile özellikle pandemi sürecinde çok önemli işbirlikleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek tüm kurumlarla bu organizasyonda bir araya gelmenin çok kıymetli olduğunu söyledi. Toplantıda ayrıca Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Başta olmak üzere tüm kurum temsilcileri söz alarak Körfez Ticaret Odası paydaş toplantılarına katkı sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.