Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası’nda geleneksel bayramlaşma programı yapıldı

GÜNDEM 22.08.2018 - 15:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1531+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası’nda geleneksel bayramlaşma programı yapıldı

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Şenol’un başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Körfez ilçe başkanı Şener Söğüt ve yönetimi ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve üyeler büyük ilgi gösterdi. ŞENOL ‘’GELENEKLERİMİZ KUŞAKTAN KUŞAĞA AKTARILMALI’’ Bayramlaşma programı hakkında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili Veysel Şenol ‘’ Bayramlar gönüllerimizin sevinçle huzurla dolduğu, bu sevinç ve huzurun, kalplerimizden evlerimize, evlerimizden memleketimize buradan tüm İslam Âlemine yayıldığı özel günlerdir. Bu özel günlerde hatır almak, eş dostu ziyaret etmek, birlikteliğimizi daha da pekiştirecektir. Geleneklerimizi kuşaktan kuşağa aktarmak bizlerin elinde, örf ve adetlerimize ne kadar bağlı kalırsak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak millet olarak o kadar güçlü kalırız tüm islamaleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum’’ dedi.  
Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Şenol’un başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Körfez ilçe başkanı Şener Söğüt ve yönetimi ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve üyeler büyük ilgi gösterdi.

ŞENOL ‘’GELENEKLERİMİZ KUŞAKTAN KUŞAĞA AKTARILMALI’’

Bayramlaşma programı hakkında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili Veysel Şenol ‘’ Bayramlar gönüllerimizin sevinçle huzurla dolduğu, bu sevinç ve huzurun, kalplerimizden evlerimize, evlerimizden memleketimize buradan tüm İslam Âlemine yayıldığı özel günlerdir. Bu özel günlerde hatır almak, eş dostu ziyaret etmek, birlikteliğimizi daha da pekiştirecektir. Geleneklerimizi kuşaktan kuşağa aktarmak bizlerin elinde, örf ve adetlerimize ne kadar bağlı kalırsak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak millet olarak o kadar güçlü kalırız tüm islamaleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.