Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Taşköprülülerden Söğüt’e tam destek

SİYASET 03.03.2019 - 18:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2892+ kez okundu.
 

Körfez Taşköprülülerden Söğüt’e tam destek

Cumhur İttifakı ve Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı ve Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyesi adaylarıyla STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kocaeli Taşköprülüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve üyeler tarafından karşılanan Şener Söğüt, desteklerinden dolayı teşekkür etti. GÖNÜLLERE GİRİYORUZ Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, “Sizlerin desteği ile seçimleri kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bizim derdimiz sandıklara oy olarak girmek değil, derdimiz insanların gönüllerine girmek. Burada olduğu gibi gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgiyle karşılanıyoruz. Çok şükür insanlarımızın gönlüne girmişiz” dedi.   TECRÜBE VE BİRİKİMLERİ VAR Yeniyalı Mahallesi’nin AK Parti’nin kalesi olduğunu belirten Milletvekili Fikri Işık, 31 Mart’ta da rekorun Yeniyalı’dan geleceğini söyledi. Körfez Belediyesi için Şener Söğüt’e, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için de Tahir Büyükakın’a destek isteyen Işık “Her ikisini de yakın tanırım. Tecrübe var, birikim var, çalışkanlık var, samimiyet var, mütevazilik var. Ben onlara güveniyorum. Bizi de, sizi de mahcup etmezler. Bizler destek vereceğiz, onlarda hizmet verecekler” dedi. İLHAM KAYNAĞI OLACAK Milletvekili Işık ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Körfez Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Recep Kan’ın ev sahipliğindeki toplantıda dernek üyelerine projeler hakkında bilgiler aktardı. Çalışmalarında sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracağını söyleyen Söğüt, “Ortak akıl ile Körfez’i şarkılara, şiirlere ilham kaynağı olan mükemmel bir kent haline getireceğiz” dedi. Heyet daha sonra Körfez Taşköprülüler Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirdi.    
Cumhur İttifakı ve Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı ve Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyesi adaylarıyla STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kocaeli Taşköprülüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve üyeler tarafından karşılanan Şener Söğüt, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÖNÜLLERE GİRİYORUZ

Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, “Sizlerin desteği ile seçimleri kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bizim derdimiz sandıklara oy olarak girmek değil, derdimiz insanların gönüllerine girmek. Burada olduğu gibi gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgiyle karşılanıyoruz. Çok şükür insanlarımızın gönlüne girmişiz” dedi.  

TECRÜBE VE BİRİKİMLERİ VAR

Yeniyalı Mahallesi’nin AK Parti’nin kalesi olduğunu belirten Milletvekili Fikri Işık, 31 Mart’ta da rekorun Yeniyalı’dan geleceğini söyledi. Körfez Belediyesi için Şener Söğüt’e, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için de Tahir Büyükakın’a destek isteyen Işık “Her ikisini de yakın tanırım. Tecrübe var, birikim var, çalışkanlık var, samimiyet var, mütevazilik var. Ben onlara güveniyorum. Bizi de, sizi de mahcup etmezler. Bizler destek vereceğiz, onlarda hizmet verecekler” dedi.

İLHAM KAYNAĞI OLACAK

Milletvekili Işık ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Körfez Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Recep Kan’ın ev sahipliğindeki toplantıda dernek üyelerine projeler hakkında bilgiler aktardı. Çalışmalarında sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracağını söyleyen Söğüt, “Ortak akıl ile Körfez’i şarkılara, şiirlere ilham kaynağı olan mükemmel bir kent haline getireceğiz” dedi. Heyet daha sonra Körfez Taşköprülüler Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirdi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.