Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’a büyük öfke

GÜNDEM 07.04.2020 - 16:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2494+ kez okundu.
 

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’a büyük öfke

Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün seçip başına getirdiği Körfez Kent Konseyi başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada Nazan Bozkurt adındaki kadının yaptığı paylaşımın altına ‘KAHPE PROVAKATÖR’ yazması büyük tepkilere neden oldu.

Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün seçip başına getirdiği Körfez Kent Konseyi başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada Nazan Bozkurt adındaki kadının yaptığı paylaşımın altına ‘KAHPE PROVAKATÖR’ yazması büyük tepkilere neden oldu. Nazan Bozkurt’un‘İktidar niye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor?Onu da ben söyleyeyim Çünkü işsizlik fonundaki 131 milyarı yediler.Sarayda oturanlar, kirada oturanlardan para istiyor.400 milyon vergi borcunu sildikleri Mehmet Cengiz’den istesinler’ paylaşımının altına Nazmi Akın’ın bu yorumuna pek çok yerden tepki gelmeye başladı. Bence artık bu saatten sonra Nazmi Akın, tüm kadınlardan özür dileyerek başında bulunduğu Körfez Kent Konseyi Başkanlığını derhal bırakmalı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi başkanlığı sürecini iyi yönetemedi. Halbuki Körfez Kent Konseyi yönetiminde hanımlarda bulunuyor Onlara karşıda büyük saygısızlık yapmış oldu Bir bayana ‘KAHPE PROVAKATÖR’ demek Senin ne haddine Sevmeyebilirsiniz Sevmiyorum diye hakaret etmek mi gerek.. Hepimizin eşi, annesi, kızı var.. Biri bize nasıl hakaret ettiği zaman aklımız başımızdan gidiyor.. Bu kadın Sosyal medyada düşüncesini yazmış Varsa ortada bir suç yargı var geçer harekete suçluysa verir cezasını sana mı düşmüş? Senin kadına önem vermediğin belli, saygın yok Şimdi kadınların yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum O nedenle bulunduğun Körfez Kent Konseyi başkanlığından derhal istifa et.        
Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün seçip başına getirdiği Körfez Kent Konseyi başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada Nazan Bozkurt adındaki kadının yaptığı paylaşımın altına ‘KAHPE PROVAKATÖR’ yazması büyük tepkilere neden oldu.

Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün seçip başına getirdiği Körfez Kent Konseyi başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada Nazan Bozkurt adındaki kadının yaptığı paylaşımın altına ‘KAHPE PROVAKATÖR’ yazması büyük tepkilere neden oldu.

Nazan Bozkurt’un‘İktidar niye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor?Onu da ben söyleyeyim Çünkü işsizlik fonundaki 131 milyarı yediler.Sarayda oturanlar, kirada oturanlardan para istiyor.400 milyon vergi borcunu sildikleri Mehmet Cengiz’den istesinler’ paylaşımının altına Nazmi Akın’ın bu yorumuna pek çok yerden tepki gelmeye başladı.

Bence artık bu saatten sonra Nazmi Akın, tüm kadınlardan özür dileyerek başında bulunduğu Körfez Kent Konseyi Başkanlığını derhal bırakmalı

Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi başkanlığı sürecini iyi yönetemedi.

Halbuki Körfez Kent Konseyi yönetiminde hanımlarda bulunuyor

Onlara karşıda büyük saygısızlık yapmış oldu

Bir bayana ‘KAHPE PROVAKATÖR’ demek

Senin ne haddine

Sevmeyebilirsiniz

Sevmiyorum diye hakaret etmek mi gerek..

Hepimizin eşi, annesi, kızı var..

Biri bize nasıl hakaret ettiği zaman aklımız başımızdan gidiyor..

Bu kadın Sosyal medyada düşüncesini yazmış

Varsa ortada bir suç yargı var geçer harekete suçluysa verir cezasını sana mı düşmüş?

Senin kadına önem vermediğin belli, saygın yok

Şimdi kadınların yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum

O nedenle bulunduğun Körfez Kent Konseyi başkanlığından derhal istifa et.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.