Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Kampüsü’nde dış cephe de bitiyor

EĞİTİM 11.07.2018 - 23:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2804+ kez okundu.
 

Körfez Kampüsü’nde dış cephe de bitiyor

Körfez Belediyesi tarafından eski belediye binasının bulunduğu alanda başlatılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde inşaat, tamamlandı. Dört yıllık fakültenin yer alacağı ve 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği fakültenin iç cephe çalışması ile birlikte dış cephede de sona doğru gelindi.

Körfez Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları neredeyse tamamlandı. Dış ve iç cephe çalışmalarının tamamlandığı bina, ağustos ayının başında üniversiteye teslim edilecek   Körfez Belediyesi tarafından eski belediye binasının bulunduğu alanda başlatılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde inşaat, tamamlandı. Dört yıllık fakültenin yer alacağı ve 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği fakültenin iç cephe çalışması ile birlikte dış cephede de sona doğru gelindi. Yetkililer, çalışmaların tamamlanması ile birlikte ağustos ayı başında binanın üniversiteye teslim edileceğini belirtti. TESLİM EDİLECEK Körfez Kampüsü’nde toplam 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Tüm çalışmalar planladığımı şekilde devam etti. Ağustos ayının başlarında da binamızı Kocaeli Üniversite’mize teslim edeceğiz. Kendileri geldiler baktılar ve oldukça güzel olduğunu ifade ettiler. 4 BİN 500 ÖĞRENCİ Toplamda 4 bin 500 öğrencimiz burada eğitim görecek. İlk etapta 2 bin 500 öğrenci kabulü gerçekleştirilecek. İlerleyen yıllarda bu sayı artacak. Şimdiden burada eğitim görecek olan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Baran, Hereke’de inşa edilecek olan kampüs için de kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirtti.    
Körfez Belediyesi tarafından eski belediye binasının bulunduğu alanda başlatılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde inşaat, tamamlandı. Dört yıllık fakültenin yer alacağı ve 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği fakültenin iç cephe çalışması ile birlikte dış cephede de sona doğru gelindi.

Körfez Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları neredeyse tamamlandı. Dış ve iç cephe çalışmalarının tamamlandığı bina, ağustos ayının başında üniversiteye teslim edilecek

 

Körfez Belediyesi tarafından eski belediye binasının bulunduğu alanda başlatılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde inşaat, tamamlandı. Dört yıllık fakültenin yer alacağı ve 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği fakültenin iç cephe çalışması ile birlikte dış cephede de sona doğru gelindi. Yetkililer, çalışmaların tamamlanması ile birlikte ağustos ayı başında binanın üniversiteye teslim edileceğini belirtti.

TESLİM EDİLECEK

Körfez Kampüsü’nde toplam 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Tüm çalışmalar planladığımı şekilde devam etti. Ağustos ayının başlarında da binamızı Kocaeli Üniversite’mize teslim edeceğiz. Kendileri geldiler baktılar ve oldukça güzel olduğunu ifade ettiler.

4 BİN 500 ÖĞRENCİ

Toplamda 4 bin 500 öğrencimiz burada eğitim görecek. İlk etapta 2 bin 500 öğrenci kabulü gerçekleştirilecek. İlerleyen yıllarda bu sayı artacak. Şimdiden burada eğitim görecek olan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Baran, Hereke’de inşa edilecek olan kampüs için de kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.