Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez DEVA’dan yeni müdüre ziyaret

GÜNDEM 11.02.2021 - 10:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2630+ kez okundu.
 

Körfez DEVA’dan yeni müdüre ziyaret

Göreve seçilmesi ve ardından sağladığı teşkilatlanma çalışmaları ile dikkat çeken, ayrıca Körfez siyasetine büyük bir hareket getiren İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, son olarak bir süre önce Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sergülen Kurt’u ziyaret etti.

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Teşkilatı’nın ilçe genelinde protokol ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri devam ediyor. Göreve seçilmesi ve ardından sağladığı teşkilatlanma çalışmaları ile dikkat çeken, ayrıca Körfez siyasetine büyük bir hareket getiren İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, son olarak bir süre önce Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sergülen Kurt’u ziyaret etti. EĞİTİM CAMİASINA DESTEK Bir süre önce yaş haddinden dolayı görevinden ayrılan eski Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’a veda programı düzenleyen DEVA Partisi İlçe yönetimi, şimdi de yeni müdür Kurt ile makamında bir araya geldi. Buluşma sırasında Müdür Sergülen Kurt’a başarılar dileyen İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Sergülen Bey çok önemli bir göreve geldi. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca eğitim camiası için yapılacak her çalışmada yanlarında olacağız” diye konuştu. KURT YÖNETİMİ KUTLADI Konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ise, “Nazik ziyaretleri dolayısıyla DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bey ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ayrıca kendilerini göreve yeni seçilmeleri dolayısıyla kutluyorum” dedi.
Göreve seçilmesi ve ardından sağladığı teşkilatlanma çalışmaları ile dikkat çeken, ayrıca Körfez siyasetine büyük bir hareket getiren İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, son olarak bir süre önce Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sergülen Kurt’u ziyaret etti.

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Teşkilatı’nın ilçe genelinde protokol ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri devam ediyor. Göreve seçilmesi ve ardından sağladığı teşkilatlanma çalışmaları ile dikkat çeken, ayrıca Körfez siyasetine büyük bir hareket getiren İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, son olarak bir süre önce Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sergülen Kurt’u ziyaret etti.

EĞİTİM CAMİASINA DESTEK

Bir süre önce yaş haddinden dolayı görevinden ayrılan eski Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’a veda programı düzenleyen DEVA Partisi İlçe yönetimi, şimdi de yeni müdür Kurt ile makamında bir araya geldi. Buluşma sırasında Müdür Sergülen Kurt’a başarılar dileyen İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Sergülen Bey çok önemli bir göreve geldi. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca eğitim camiası için yapılacak her çalışmada yanlarında olacağız” diye konuştu.

KURT YÖNETİMİ KUTLADI

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ise, “Nazik ziyaretleri dolayısıyla DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bey ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ayrıca kendilerini göreve yeni seçilmeleri dolayısıyla kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.