Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’deki birliktelik şehre değer kattı

GÜNDEM 23.12.2018 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2176+ kez okundu.
 

Körfez’deki birliktelik şehre değer kattı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde önce esnafı gezdi daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların çay ikramında bulunduğu Başkan Baran, “Bizleri başarılı kılan, samimiyetimiz ve gayretimiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde esnafları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Her fırsatında vatandaşlarla bir araya geldiğini, mahallelerdeki projeleri de yerinde görerek incelediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bizlerin tek isteği,  Körfez’i daha ileriye taşıyacak projeler üretmek. Bunları yaparken de sizlerin bizlere verdiği öneriler önemli. TURİZMİ ÖNE ÇIKARTIYORUZ Körfez için 1-2 yıllık planlar yapmadık. Körfez’in geleceğini düşünerek adımlar attık. İlimtepe’de adeta yeni bir şehir kurulabilecek planlama yaptık. O bölgemizde TOKİ’nin bir çalışması var” dedi. Başkan Baran, Körfez’deki turizmi canlandırmak adına da önemli adımlar attıklarını ve bir çok restorasyon projesi ile tarihi değerleri gün yüzüne çıkarttıklarını belirtti.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde önce esnafı gezdi daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların çay ikramında bulunduğu Başkan Baran, “Bizleri başarılı kılan, samimiyetimiz ve gayretimiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde esnafları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Her fırsatında vatandaşlarla bir araya geldiğini, mahallelerdeki projeleri de yerinde görerek incelediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bizlerin tek isteği,  Körfez’i daha ileriye taşıyacak projeler üretmek. Bunları yaparken de sizlerin bizlere verdiği öneriler önemli.

TURİZMİ ÖNE ÇIKARTIYORUZ

Körfez için 1-2 yıllık planlar yapmadık. Körfez’in geleceğini düşünerek adımlar attık. İlimtepe’de adeta yeni bir şehir kurulabilecek planlama yaptık. O bölgemizde TOKİ’nin bir çalışması var” dedi. Başkan Baran, Körfez’deki turizmi canlandırmak adına da önemli adımlar attıklarını ve bir çok restorasyon projesi ile tarihi değerleri gün yüzüne çıkarttıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.