Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'deki 25 Milyonluk yalı elde kaldı

ASAYİŞ 14.05.2020 - 13:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 4313+ kez okundu.
 

Körfez'deki 25 Milyonluk yalı elde kaldı

Şirinyalı’da bulunan ve şu anda yurt dışında kaçak olan Deniz Atı Petrokimya Firmasının sahibi Ali Şafak Akmil’in sahibi olduğu borcundan dolayı da Kuveyt Türk Bankasına geçen yalı bir türlü satılamıyor

25 Milyon isteniyor Bir dönem İstanbul Sanayi Odası tarafından ülkemizin en büyük 500 şirketi arasında gösterilen Deniz Yıldız Petrokimya Firmasının sahibi Ali Şafak Akmil’e ait olan bu muhteşem villa daha sonra borçlarından dolayı Kuveyt Türk Bankasına geçti.  İki yıldır 25 Milyon TL bedelle satışa çıkarılan yalıya bir türlü alıcı çıkmıyor. Muhteşem bir yalı Körfez Şirinyalı’da bulunan ve yoldan geçenleri hayretler içinde bırakan bu yalı tapu kayıtlarında motel olarak gözüküyor. Yalı ile ilgili yapılan açıklama kısmında ‘ Kocaeli Körfez, Şirinyalı Mahallesi, Bağdatlı Caddesi`nde 88 kapı no.lu müstakil yalıdır. Yalının üzerine inşa edildiği parsel toplam 8.192 m2'dir. Parsel üzerinde 4 adet bina mevcuttur. Ana bina; Bodrum kat 510 m2, Zemin kat 971 m2, Normal kat 938 m2, Çatı katı 190 m2 olmak üzere toplam 2,609 m2 kapalı alana sahiptir. Ayrıca toplam 1,112 m2 teras hacmi mevcuttur. Parsel içerisinde 55 m2 işçi evi, 55 m2 müştemilat deposu ve (210 m2 kapalı + 67 m2 açık) 277 m2 alanlı toplantı binası mevcuttur. Bahçe peyzajı yapılı olup, farklı ülkelerden getirilmiş ender ve özel ağaçlarla çevrilidir. Denize sıfır olan yalımızın biri tekne diğeri yat için olan 2 adet marinası mevcuttur. Yine önünde 350 m2 açık havuzu; ayrıca ana bina içerisinde sauna, sinema salonu, kat asansörü mevcuttur. Ana taşınmaz tapuda MOTEL olarak kayıtlıdır.’ Bilgileri yer alıyor. Bakalım Kocaeli’deki en pahalı mülk olan bu muhteşem yalı ekonomik krizin had safhada olduğu bu günlerde alıcı bulabilecek mi?                                                                                 Ali Şafak AKMİL    
Şirinyalı’da bulunan ve şu anda yurt dışında kaçak olan Deniz Atı Petrokimya Firmasının sahibi Ali Şafak Akmil’in sahibi olduğu borcundan dolayı da Kuveyt Türk Bankasına geçen yalı bir türlü satılamıyor

25 Milyon isteniyor

Bir dönem İstanbul Sanayi Odası tarafından ülkemizin en büyük 500 şirketi arasında gösterilen Deniz Yıldız Petrokimya Firmasının sahibi Ali Şafak Akmil’e ait olan bu muhteşem villa daha sonra borçlarından dolayı Kuveyt Türk Bankasına geçti. 

İki yıldır 25 Milyon TL bedelle satışa çıkarılan yalıya bir türlü alıcı çıkmıyor.

Muhteşem bir yalı

Körfez Şirinyalı’da bulunan ve yoldan geçenleri hayretler içinde bırakan bu yalı tapu kayıtlarında motel olarak gözüküyor.

Yalı ile ilgili yapılan açıklama kısmında ‘ Kocaeli Körfez, Şirinyalı Mahallesi, Bağdatlı Caddesi`nde 88 kapı no.lu müstakil yalıdır.

Yalının üzerine inşa edildiği parsel toplam 8.192 m2'dir. Parsel üzerinde 4 adet bina mevcuttur.

Ana bina; Bodrum kat 510 m2, Zemin kat 971 m2, Normal kat 938 m2, Çatı katı 190 m2 olmak üzere toplam 2,609 m2 kapalı alana sahiptir. Ayrıca toplam 1,112 m2 teras hacmi mevcuttur.

Parsel içerisinde 55 m2 işçi evi, 55 m2 müştemilat deposu ve (210 m2 kapalı + 67 m2 açık) 277 m2 alanlı toplantı binası mevcuttur.

Bahçe peyzajı yapılı olup, farklı ülkelerden getirilmiş ender ve özel ağaçlarla çevrilidir.

Denize sıfır olan yalımızın biri tekne diğeri yat için olan 2 adet marinası mevcuttur. Yine önünde 350 m2 açık havuzu; ayrıca ana bina içerisinde sauna, sinema salonu, kat asansörü mevcuttur.

Ana taşınmaz tapuda MOTEL olarak kayıtlıdır.’ Bilgileri yer alıyor.

Bakalım Kocaeli’deki en pahalı mülk olan bu muhteşem yalı ekonomik krizin had safhada olduğu bu günlerde alıcı bulabilecek mi?

                                                                                Ali Şafak AKMİL

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.