Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de yunusları gören telefona sarıldı

YAŞAM 24.02.2020 - 11:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2705+ kez okundu.
 

Körfez'de yunusları gören telefona sarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, başlattığı çevre projeleriyle temizlenen İzmit Körfezi'nde görülen yunuslar denizde eşsiz bir görsel oluşturdu.

Türkiye’nin en büyük doğal limanı konumunda olan İzmit Körfezi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yatırımlarıyla doğa ve çevre yönünden eşsiz güzelliğini geri kazandı. Balık popülasyonunun arttığı İzmit Körfezi’nde yunus balıkları deniz yüzeyine çıkarak görsel bir şölen sundu.  BALIK ÇEŞİTLERİ ARTTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çevre projeleriyle temizlenen İzmit Körfezi, eski günlerine dönüyor. Geçmiş zamanda binlerce çeşit canlıya ev sahipliği yapan İzmit Körfezi’nde balık popülasyonu artmaya başladı.  YUNUSLAR ŞOV YAPTI İzmit Körfezi'nin uç noktaları temizlendi. Çevre yatırımlarıyla da yeni bir görünüm kazanan İzmit Körfezi, yunus balıklarını misafir etti. Yunus balıkları Karamürsel ilçesi sahilinde deniz yüzeyine çıkarak görsel bir şölen sundu. Vatandaşlar yunus balıklarının gösterisini meraklı gözlerle izlerken, o anları cep telefonları ile kaydetti.  BÜYÜKŞEHİR’İN ÇEVRE YATIRIMLARI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezin kirlenmesini önlemek amacıyla evsel ve endüstriyel atık suların denize direkt ulaşmaması için arıtma tesisleri yaptı. Deniz uçakları ile havadan, kontrol tekneleri ile denizden ve denetim ekipleri ile karadan yaptığı çalışmalar ile 15 yılda Körfez’in su altı yaşamı eski haline döndü. Türkiye’de ilk defa deniz ortamında levrek, kalkan ve çipura gibi ekonomik değeri bulunan balıklar ile gerçekleştirilen Balıklandırma Projesiyle İzmit Körfezi’nin su altı popülasyonu arttı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, başlattığı çevre projeleriyle temizlenen İzmit Körfezi'nde görülen yunuslar denizde eşsiz bir görsel oluşturdu.

Türkiye’nin en büyük doğal limanı konumunda olan İzmit Körfezi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yatırımlarıyla doğa ve çevre yönünden eşsiz güzelliğini geri kazandı. Balık popülasyonunun arttığı İzmit Körfezi’nde yunus balıkları deniz yüzeyine çıkarak görsel bir şölen sundu.

 BALIK ÇEŞİTLERİ ARTTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çevre projeleriyle temizlenen İzmit Körfezi, eski günlerine dönüyor. Geçmiş zamanda binlerce çeşit canlıya ev sahipliği yapan İzmit Körfezi’nde balık popülasyonu artmaya başladı.

 YUNUSLAR ŞOV YAPTI

İzmit Körfezi'nin uç noktaları temizlendi. Çevre yatırımlarıyla da yeni bir görünüm kazanan İzmit Körfezi, yunus balıklarını misafir etti. Yunus balıkları Karamürsel ilçesi sahilinde deniz yüzeyine çıkarak görsel bir şölen sundu. Vatandaşlar yunus balıklarının gösterisini meraklı gözlerle izlerken, o anları cep telefonları ile kaydetti.

 BÜYÜKŞEHİR’İN ÇEVRE YATIRIMLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezin kirlenmesini önlemek amacıyla evsel ve endüstriyel atık suların denize direkt ulaşmaması için arıtma tesisleri yaptı. Deniz uçakları ile havadan, kontrol tekneleri ile denizden ve denetim ekipleri ile karadan yaptığı çalışmalar ile 15 yılda Körfez’in su altı yaşamı eski haline döndü. Türkiye’de ilk defa deniz ortamında levrek, kalkan ve çipura gibi ekonomik değeri bulunan balıklar ile gerçekleştirilen Balıklandırma Projesiyle İzmit Körfezi’nin su altı popülasyonu arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.