Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de yeni iddia

GÜNDEM 12.08.2020 - 23:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2252+ kez okundu.
 

Körfez'de yeni iddia

Körfez Belediyesi'nde gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın

Körfez Belediyesi'nde gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın. Yeni Yalı Mahallesi’nde fırın işleten ve AKP ilçe yönetimine giren eski AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi Körfez Fırıncılar Kooperatif eski başkanı Hüseyin Tunç’un Halk Ekmekte görevlendireceği iddia ediliyor. Hüseyin Tunç yaşadığı bazı sorunlar sonrasında ilçeden ayrılacağını söylemiş ve partideki görevinden de istifa etmişti. Aradan yaklaşık bir yıl geçmeden bu kez Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Hüseyin Tunç’u Halk Ekmek fırınında idareci olarak göreve başlatacağı ve ardından da YARPAŞ’a getireceği iddia edilmeye başladı.  
Körfez Belediyesi'nde gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın

Körfez Belediyesi'nde gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın.

Yeni Yalı Mahallesi’nde fırın işleten ve AKP ilçe yönetimine giren eski AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi Körfez Fırıncılar Kooperatif eski başkanı Hüseyin Tunç’un Halk Ekmekte görevlendireceği iddia ediliyor.

Hüseyin Tunç yaşadığı bazı sorunlar sonrasında ilçeden ayrılacağını söylemiş ve partideki görevinden de istifa etmişti.

Aradan yaklaşık bir yıl geçmeden bu kez Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Hüseyin Tunç’u Halk Ekmek fırınında idareci olarak göreve başlatacağı ve ardından da YARPAŞ’a getireceği iddia edilmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.