Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ‘yaz’ seferberliği

Körfez Belediyesi 02.06.2019 - 15:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1668+ kez okundu.
 

Körfez’de ‘yaz’ seferberliği

Körfez Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda geniş çaplı temizlik çalışması başlattı. Mevsimlik çiçekler ile ilçe renklenirken, parklar bakıma alındı, yabani otlar da program çerçevesinde temizlenmeye başladı

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ortak iş birliği içerisinde ilçe genelinde adeta bakım ve onarım seferberliği başlattı. Görüntü kirliliğine yol açan cadde ve sokak aralarındaki boş arsalardaki yabani otlar ekipler tarafından program çerçevesinde biçilmeye başlanırken, sokak aralarındaki inşaat atıkları da yine ekipler tarafından kepçe yardımıyla temizlendi. TEK ÇÖP BIRAKILMIYOR Kaba çöplerin alınmasının ardından cadde ve sokaklar, yollar, kaldırımlar tazyikli suyla temizleniyor. Körfez Belediyesi, ilçe halkının güzel bir çevre ile karşılaşmasını sağlıyor. Belediye ekipleri, boş arsalarda dâhil, görünür ve ulaşılır çevrelerde tek bir çöp bırakmıyor. Su tankerleri, çöp süpürme araçları ve 50 civarında personel ile ‘yaz temizliği’ çalışmaları aralıksız sürüyor. PARKLAR BAKIMA ALINDI Cadde ve sokaklardaki çalışmalar, parklarda da devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar içindeki oyunların bakım ve onarımlarını gerçekleştirirken, park içerisindeki yabani otlar temizleniyor. Ayrıca parkların çevresindeki duvarların boyama işlemleri de gerçekleştirilerek görsel anlamda da güzellik katılıyor.
Körfez Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda geniş çaplı temizlik çalışması başlattı. Mevsimlik çiçekler ile ilçe renklenirken, parklar bakıma alındı, yabani otlar da program çerçevesinde temizlenmeye başladı

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ortak iş birliği içerisinde ilçe genelinde adeta bakım ve onarım seferberliği başlattı. Görüntü kirliliğine yol açan cadde ve sokak aralarındaki boş arsalardaki yabani otlar ekipler tarafından program çerçevesinde biçilmeye başlanırken, sokak aralarındaki inşaat atıkları da yine ekipler tarafından kepçe yardımıyla temizlendi.

TEK ÇÖP BIRAKILMIYOR

Kaba çöplerin alınmasının ardından cadde ve sokaklar, yollar, kaldırımlar tazyikli suyla temizleniyor. Körfez Belediyesi, ilçe halkının güzel bir çevre ile karşılaşmasını sağlıyor. Belediye ekipleri, boş arsalarda dâhil, görünür ve ulaşılır çevrelerde tek bir çöp bırakmıyor. Su tankerleri, çöp süpürme araçları ve 50 civarında personel ile ‘yaz temizliği’ çalışmaları aralıksız sürüyor.

PARKLAR BAKIMA ALINDI

Cadde ve sokaklardaki çalışmalar, parklarda da devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar içindeki oyunların bakım ve onarımlarını gerçekleştirirken, park içerisindeki yabani otlar temizleniyor. Ayrıca parkların çevresindeki duvarların boyama işlemleri de gerçekleştirilerek görsel anlamda da güzellik katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.