Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ‘teşekkür’ turu devam ediyor

GÜNDEM 18.07.2018 - 22:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1427+ kez okundu.
 

Körfez’de ‘teşekkür’ turu devam ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte seçim sonrasında elde eden başarıda en büyük paya sahip olan teşkilat üyelerine ‘teşekkür’ ziyaretlerinde bulunup, belge takdim ediyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte seçim sonrasında elde eden başarıda en büyük paya sahip olan teşkilat üyelerine ‘teşekkür’ ziyaretlerinde bulunup, belge takdim ediyor AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, seçim sonrasında mahalle teşkilatlarına gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte Çamlıtepe Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkanlar, özverili çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkür ederken, ‘teşekkür belgesi’ takdim etti. ÇAMLITEPE’YE TEŞEKKÜR Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda da Sıra Sende Ekibi ile bir araya geldi. Zekeriya Çetin’in koordinatörlüğünde seçim boyunca önemli görevler üstlenen Sıra Sende Ekibi’ne teşekkür eden Başkan İsmail Baran, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. PLAKET VE BELGE AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de Sıra Sende Ekibi’nin seçim süresince büyük bir emek ve azim ile çalışmalar yürüttüğünü belirterek, kendilerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Sıra Sende Ekibi üyelerine plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte seçim sonrasında elde eden başarıda en büyük paya sahip olan teşkilat üyelerine ‘teşekkür’ ziyaretlerinde bulunup, belge takdim ediyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte seçim sonrasında elde eden başarıda en büyük paya sahip olan teşkilat üyelerine ‘teşekkür’ ziyaretlerinde bulunup, belge takdim ediyor

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, seçim sonrasında mahalle teşkilatlarına gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte Çamlıtepe Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkanlar, özverili çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkür ederken, ‘teşekkür belgesi’ takdim etti.

ÇAMLITEPE’YE TEŞEKKÜR

Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda da Sıra Sende Ekibi ile bir araya geldi. Zekeriya Çetin’in koordinatörlüğünde seçim boyunca önemli görevler üstlenen Sıra Sende Ekibi’ne teşekkür eden Başkan İsmail Baran, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

PLAKET VE BELGE

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de Sıra Sende Ekibi’nin seçim süresince büyük bir emek ve azim ile çalışmalar yürüttüğünü belirterek, kendilerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Sıra Sende Ekibi üyelerine plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.