Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Ramazan coşkusu

KÜLTÜR 22.05.2018 - 23:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1558+ kez okundu.
 

Körfez’de Ramazan coşkusu

Körfez’de bu sene de Ramazan ayı etkinliklerinin adresi Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Özellikle çocuklar ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı

Körfez’de bu sene de Ramazan ayı etkinliklerinin adresi Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Özellikle çocuklar ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da her yaştan Körfezliler için bir dizi etkinlik hazırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında; hem müzik dinletileri yer alıyor hem de çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Son olarak çocuklar Hacivat ve Karagöz ile kahkaha tufanı yaşadı. ÇOCUKLAR YARIŞTI Alanda düzenlenen çeşitli yarışmalarda da özellikle çocuklar bir birleri ile yarıştı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında; Ramazan ayı boyunca Hacivat Karagöz, gölge oyunu, şişme oyun parkuru, illüzyonist, jonglör, çay ikramı, sürpriz programlar, tasavvuf müziği ve ilahi grubu dinletileri yer alacak. DOLU DOLU RAMAZAN Alanda; 25 Mayıs’ta Bayram Büyükoruç, 27 Mayıs’ta Grup Genç, 31 Mayıs’ta da Grup Anka ilahi dinletisi sunacak. 10 Haziran Pazar günü Kadir Gecesi özel programının yer alacağı alanda, 13 Mayıs’ta da Harun Beyaz ilahi dinletisi sunacak. Körfez Belediyesi yetkilileri, etkinliklere tüm Körfezlileri beklediklerini belirtti.
Körfez’de bu sene de Ramazan ayı etkinliklerinin adresi Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Özellikle çocuklar ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı

Körfez’de bu sene de Ramazan ayı etkinliklerinin adresi Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Özellikle çocuklar ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da her yaştan Körfezliler için bir dizi etkinlik hazırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında; hem müzik dinletileri yer alıyor hem de çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Son olarak çocuklar Hacivat ve Karagöz ile kahkaha tufanı yaşadı.

ÇOCUKLAR YARIŞTI

Alanda düzenlenen çeşitli yarışmalarda da özellikle çocuklar bir birleri ile yarıştı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında;

Ramazan ayı boyunca Hacivat Karagöz, gölge oyunu, şişme oyun parkuru, illüzyonist, jonglör, çay ikramı, sürpriz programlar, tasavvuf müziği ve ilahi grubu dinletileri yer alacak.

DOLU DOLU RAMAZAN

Alanda; 25 Mayıs’ta Bayram Büyükoruç, 27 Mayıs’ta Grup Genç, 31 Mayıs’ta da Grup Anka ilahi dinletisi sunacak. 10 Haziran Pazar günü Kadir Gecesi özel programının yer alacağı alanda, 13 Mayıs’ta da Harun Beyaz ilahi dinletisi sunacak. Körfez Belediyesi yetkilileri, etkinliklere tüm Körfezlileri beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.