Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de patlama sesi korkuttu

GÜNDEM 12.10.2019 - 21:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2780+ kez okundu.
 

Körfez'de patlama sesi korkuttu

Kazı yaparken elektrik borusunu kopardılar

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde, yaklaşık bir haftadır devam eden yeni su hattı döşemesi sırasında kepçe operatörü elektrik kablosunu koparttı. Olay sırasında patlama yaşandı ve ekipler müdahale ederek onarıma başladılar. Alınan bilgilere göre saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda İSU’ya ait kepçe, yeni döşenen su hattı için kazı yaparken elektrik borusuna denk geldi. Kepçenin darbesiyle bir patlama yaşandı ve spark yapan kablolardan kıvılcımlar çıktı. Olay sonrasında çalışmalar durduruldu ve Sedaş ekipleri arızaya müdahale etmeye başladılar. Elktriğin kesilmesinden sonra zarar gören hat onarılarak, yeniden akım verilecek. Patlamanın duyulmasıyla caddede bir anlığına panik yaşandıysa da olayın anlaşılmasıyla endişeler bitti.  
Kazı yaparken elektrik borusunu kopardılar

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde, yaklaşık bir haftadır devam eden yeni su hattı döşemesi sırasında kepçe operatörü elektrik kablosunu koparttı. Olay sırasında patlama yaşandı ve ekipler müdahale ederek onarıma başladılar.

Alınan bilgilere göre saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda İSU’ya ait kepçe, yeni döşenen su hattı için kazı yaparken elektrik borusuna denk geldi. Kepçenin darbesiyle bir patlama yaşandı ve spark yapan kablolardan kıvılcımlar çıktı.

Olay sonrasında çalışmalar durduruldu ve Sedaş ekipleri arızaya müdahale etmeye başladılar. Elktriğin kesilmesinden sonra zarar gören hat onarılarak, yeniden akım verilecek. Patlamanın duyulmasıyla caddede bir anlığına panik yaşandıysa da olayın anlaşılmasıyla endişeler bitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.