Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de park halindeki araca kurşun yapmuru

ASAYİŞ 10.09.2019 - 23:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2630+ kez okundu.
 

Körfez'de park halindeki araca kurşun yapmuru

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bir Cadde de kiralık park halindeki otomobile pompalı tüfekle 7 el ateş edildi.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bir Cadde de  kiralık park halindeki otomobile  pompalı tüfekle 7 el ateş edildi. Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Topel sokakda meydana geldi. İ.K. rentcar’dan  34.NP. 6269 Plakalı otomobili Topel sokakda park ettikten sonra kısa süre sonra silah sesleri duyuldu. Ölen ve yaralanmanın olmadığı olayda, yandaki Fitnes salonunda bulunan aracı kiralayan şahıs ve salondakiler hızla kendilerini dışaraya çıktıklarında park halinde olan otomobilin camlarının pompalı türfekle parçalandığını ve yerlerde boş kovan olduğunu gördüler. Olay yerine polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, olayla ilgisi olan kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.  
Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bir Cadde de kiralık park halindeki otomobile pompalı tüfekle 7 el ateş edildi.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bir Cadde de  kiralık park halindeki otomobile  pompalı tüfekle 7 el ateş edildi.

Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Topel sokakda meydana geldi. İ.K. rentcar’dan  34.NP. 6269 Plakalı otomobili Topel sokakda park ettikten sonra kısa süre sonra silah sesleri duyuldu. Ölen ve yaralanmanın olmadığı olayda, yandaki Fitnes salonunda bulunan aracı kiralayan şahıs ve salondakiler hızla kendilerini dışaraya çıktıklarında park halinde olan otomobilin camlarının pompalı türfekle parçalandığını ve yerlerde boş kovan olduğunu gördüler.

Olay yerine polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, olayla ilgisi olan kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.