Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Metruk Binalar Yıkılıyor

GÜNDEM 16.01.2019 - 22:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2291+ kez okundu.
 

Körfez’de Metruk Binalar Yıkılıyor

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerleri yıkıyor. Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, sorunlu ve plansız güzergâhların canlandırılması, sağlıklaştırılması ve yeniden yapılandırılması hedefiyle yürüttüğü çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince belirlenen metruk binaların yıkımları ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.  Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk bina yıkımını gerçekleştirdi. KÖRFEZ’DE TEHLİKEYE SIFIR TOLERANS Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda ilçenin görselliğine ve huzuruna önem verdiklerini belirten yetkililer, tehlike saçtığı tespit edilen binaların yıkımının öncelikle gerçekleştirildiğini belirttiler.
Körfez Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerleri yıkıyor. Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, sorunlu ve plansız güzergâhların canlandırılması, sağlıklaştırılması ve yeniden yapılandırılması hedefiyle yürüttüğü çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince belirlenen metruk binaların yıkımları ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.  Ekipler son olarak, Yukarı Hereke mahallesinde bulunan metruk bina yıkımını gerçekleştirdi.

KÖRFEZ’DE TEHLİKEYE SIFIR TOLERANS
Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda ilçenin görselliğine ve huzuruna önem verdiklerini belirten yetkililer, tehlike saçtığı tespit edilen binaların yıkımının öncelikle gerçekleştirildiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.