Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de kurban yerleri için kuralar çekildi

GÜNDEM 02.08.2018 - 23:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2479+ kez okundu.
 

Körfez'de kurban yerleri için kuralar çekildi

Körfez Belediyesi tarafından İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi Körfez Belediyesi tarafından bu yıl Kurban Bayramı öncesinde İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi.43’ü tekli 19’u çiftli olmak üzere toplam 62 satış yeri için Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine; Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ve ekipler katıldı. Kura çekimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Gökkaya, 30 dönümlük alanda Körfez’e yakışan bir kurban pazarı için hazırlıkların tamamlandığını belirtti. KURALAR ÇEKİLDİ, YERLER BELİRLENDİ Gökkaya, “Orada 24 saat boyunca arkadaşlarımız sizlerle olacak. Hep birlikte bu süreci güzel bir şekilde tamamlayacağız. Siz kurban satışlarınızı yapacaksınız bizler de en güzel hizmetin verilmesi noktasında çalışacağız. Kepçemiz, gübre çukurlarımız, ilaçlama ekibimiz orada olacak. Büyükşehir Belediyemiz şu an itibariyle alanda tüm ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi. ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK Karasinekle mücadele kapsamında çadır içlerinde de ilaçlama yapacağız. Alanda 6 adet gübre çukuru oluşturduk. Sizden ricam gübreleri buralara dökmeniz. Biz burayı sürekli ilaçlayacağız ve kara sinekle mücadele için bu önemli” ifadelerini kullandı. Kura çekimine ilgi gösteren esnaf, yapılan hazırlıklardan dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.
Körfez Belediyesi tarafından İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl Kurban Bayramı öncesinde İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi.43’ü tekli 19’u çiftli olmak üzere toplam 62 satış yeri için Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine; Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ve ekipler katıldı. Kura çekimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Gökkaya, 30 dönümlük alanda Körfez’e yakışan bir kurban pazarı için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

KURALAR ÇEKİLDİ, YERLER BELİRLENDİ

Gökkaya, “Orada 24 saat boyunca arkadaşlarımız sizlerle olacak. Hep birlikte bu süreci güzel bir şekilde tamamlayacağız. Siz kurban satışlarınızı yapacaksınız bizler de en güzel hizmetin verilmesi noktasında çalışacağız. Kepçemiz, gübre çukurlarımız, ilaçlama ekibimiz orada olacak. Büyükşehir Belediyemiz şu an itibariyle alanda tüm ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK

Karasinekle mücadele kapsamında çadır içlerinde de ilaçlama yapacağız. Alanda 6 adet gübre çukuru oluşturduk. Sizden ricam gübreleri buralara dökmeniz. Biz burayı sürekli ilaçlayacağız ve kara sinekle mücadele için bu önemli” ifadelerini kullandı. Kura çekimine ilgi gösteren esnaf, yapılan hazırlıklardan dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.