Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de kaza, yaralılar var..

Trafik Kazası 27.09.2020 - 00:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1564+ kez okundu.
 

Körfez'de kaza, yaralılar var..

Körfez Tüpraş mevkii yakınlarında gençlerin kullandığı otomobilin öndeki araçlara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Körfez Tüpraş mevkii yakınlarında gençlerin kullandığı otomobilin öndeki araçlara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Körfez Tuğrul Caddesinde saat 23.30 sıralarında Tüpraş sosyal tesisleri karşısında meydana gelen trafik kazasında içinde iki gencin olduğu otomobil önce başka araçlara daha sonra da ağaca çarptı. Kazada sıkışan biri bayan iki genç itfaiye tarafından kurtarılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrasında Tuğrul Caddesi trafiğe kapatıldı ve kurtarma çalışması yapıldı. Sıkışan gençler alındıktan sonra araçların çekilmesiyle yol trafiğe açıldı. Kaza sırasında 3 aracın ve bir ağacın hasar gördüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Körfez Tüpraş mevkii yakınlarında gençlerin kullandığı otomobilin öndeki araçlara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Körfez Tüpraş mevkii yakınlarında gençlerin kullandığı otomobilin öndeki araçlara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Körfez Tuğrul Caddesinde saat 23.30 sıralarında Tüpraş sosyal tesisleri karşısında meydana gelen trafik kazasında içinde iki gencin olduğu otomobil önce başka araçlara daha sonra da ağaca çarptı. Kazada sıkışan biri bayan iki genç itfaiye tarafından kurtarılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrasında Tuğrul Caddesi trafiğe kapatıldı ve kurtarma çalışması yapıldı. Sıkışan gençler alındıktan sonra araçların çekilmesiyle yol trafiğe açıldı. Kaza sırasında 3 aracın ve bir ağacın hasar gördüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.