Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de intihar girişimi

ASAYİŞ 29.06.2019 - 19:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1764+ kez okundu.
 

Körfez'de intihar girişimi

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir inşaat iskelesine çıkan şahıs, alacaklarını alamadığını söyleyerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir dış mantolama iskelesine çıkan Hakan G. (24) intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve itfaiye ile ambulans gönderildi. Yaklaşık bir saat süren ikna çabası sonrasında, polis şahsı iskeleden indirdi. Yardım sözü alarak iskeleden inen şahıs önce hastaneye daha sonra da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bu sırada caddede bulunan esnaf ve vatandaşlar da girişimi ve çalışmaları izlediler. Karabük doğumlu olan Hakan G. Nin alacaklarını tahsil edemediği için zor durumda kaldığını söylediği öğrenildi.
Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir inşaat iskelesine çıkan şahıs, alacaklarını alamadığını söyleyerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir dış mantolama iskelesine çıkan Hakan G. (24) intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve itfaiye ile ambulans gönderildi.
Yaklaşık bir saat süren ikna çabası sonrasında, polis şahsı iskeleden indirdi. Yardım sözü alarak iskeleden inen şahıs önce hastaneye daha sonra da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bu sırada caddede bulunan esnaf ve vatandaşlar da girişimi ve çalışmaları izlediler.
Karabük doğumlu olan Hakan G. Nin alacaklarını tahsil edemediği için zor durumda kaldığını söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.