Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de hayat kurtaracak eğitim

EĞİTİM 15.03.2021 - 15:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1766+ kez okundu.
 

Körfez’de hayat kurtaracak eğitim

Körfez Belediyesi’nde personele yönelik başlatılan ‘İlkyardım’ eğitimleri devam ediyor. Yaşanabilecek bir kaza veya yaralanma sonucunda sağlık ekipleri gelene kadar yapılacak ilk yardım büyük önem taşıyor

Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şefliği tarafından belediye personeline yönelik verilen “İlkyardım Güncelleme Eğitimi” devam ediyor. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve her hafta bir birime yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde, hayatımızda oluşabilecek ani rahatsızlıklara karşı sağlık ekipleri gelene kadar yapılan ilk yardımın önemi ve yapılacak müdahaleler aktarılıyor. PRATİK OLARAK AKTARILIYOR Uzman personeller tarafından gerçekleştirilen eğitimler temel ve genel ilk yardım eğitimi olarak iki başlıkta düzenleniyor. Bir hastalık veya kaza sonucu kişinin sağlığında meydan gelen kalp ve solunum durması gibi olumsuz durumlarda neler yapılması gerektiği ilk yardım eğitimlerinde teorik ve pratik olarak gösteriliyor.
Körfez Belediyesi’nde personele yönelik başlatılan ‘İlkyardım’ eğitimleri devam ediyor. Yaşanabilecek bir kaza veya yaralanma sonucunda sağlık ekipleri gelene kadar yapılacak ilk yardım büyük önem taşıyor

Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şefliği tarafından belediye personeline yönelik verilen “İlkyardım Güncelleme Eğitimi” devam ediyor. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve her hafta bir birime yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde, hayatımızda oluşabilecek ani rahatsızlıklara karşı sağlık ekipleri gelene kadar yapılan ilk yardımın önemi ve yapılacak müdahaleler aktarılıyor.

PRATİK OLARAK AKTARILIYOR

Uzman personeller tarafından gerçekleştirilen eğitimler temel ve genel ilk yardım eğitimi olarak iki başlıkta düzenleniyor. Bir hastalık veya kaza sonucu kişinin sağlığında meydan gelen kalp ve solunum durması gibi olumsuz durumlarda neler yapılması gerektiği ilk yardım eğitimlerinde teorik ve pratik olarak gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.