Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de hacı adayları dualarla uğurlandı

GÜNDEM 10.08.2018 - 20:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2186+ kez okundu.
 

Körfez’de hacı adayları dualarla uğurlandı

Körfez’den kutsal topraklara gidecek olan 80 hacı adayı, İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törende dualarla uğurlandı. Hacı adaylarının yakınları gözyaşlarını tutamadı

Körfez’den kutsal topraklara gidecek olan 80 hacı adayı, İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törende dualarla uğurlandı. Hacı adaylarının yakınları gözyaşlarını tutamadı Körfez’de kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylar, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen törenle uğurlandı. İlçe Müftülüğü önünde gerçekleştirilen törene; Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve hacı adaylarının yakınları katıldı. Kutsal topraklar için yola çıkan 80 kişilik kafile içerisinde Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da yer aldı. ÜLKEMİZ İÇİN DE DUA EDİN Kur’an-ı Kerim tilaveti ve söylenen ilahiler sonrasında ilk olarak Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu konuşma gerçekleştirdi. “Hayırlısıyla gidip geleceksiniz inşallah” diyen Kabadayıoğlu, “Sizlerin şuan yaşadığınız heyecanı çok iyi anlıyor ve ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah yapacağınız ibadetleri şimdiden kabul etsin. Sizlerden ricam ülkemiz için de dua edin” ifadelerini kullandı. DUA VE GÖZYAŞI Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı da yaptığı konuşmada, “Hac vazifesini yaparak döneceksiniz inşallah. Kutsal topraklarına gitmek, hac farizasını yerine getirmek her Müslüman için önemlidir. 80’e yakın hacı adayımız kutsal topraklara gidecek. Heyecanlarınız gözlerinizden okunuyor. İnşallah ibadetinizi en güzel şekilde tamamlayarak döneceksiniz” ifadelerini kullandı. Daha sonra hacı adayları otobüslere bindi ve dua ile uğurlandı.
Körfez’den kutsal topraklara gidecek olan 80 hacı adayı, İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törende dualarla uğurlandı. Hacı adaylarının yakınları gözyaşlarını tutamadı

Körfez’den kutsal topraklara gidecek olan 80 hacı adayı, İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törende dualarla uğurlandı. Hacı adaylarının yakınları gözyaşlarını tutamadı

Körfez’de kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylar, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen törenle uğurlandı. İlçe Müftülüğü önünde gerçekleştirilen törene; Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve hacı adaylarının yakınları katıldı. Kutsal topraklar için yola çıkan 80 kişilik kafile içerisinde Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da yer aldı.

ÜLKEMİZ İÇİN DE DUA EDİN

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve söylenen ilahiler sonrasında ilk olarak Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu konuşma gerçekleştirdi. “Hayırlısıyla gidip geleceksiniz inşallah” diyen Kabadayıoğlu, “Sizlerin şuan yaşadığınız heyecanı çok iyi anlıyor ve ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah yapacağınız ibadetleri şimdiden kabul etsin. Sizlerden ricam ülkemiz için de dua edin” ifadelerini kullandı.

DUA VE GÖZYAŞI

Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı da yaptığı konuşmada, “Hac vazifesini yaparak döneceksiniz inşallah. Kutsal topraklarına gitmek, hac farizasını yerine getirmek her Müslüman için önemlidir. 80’e yakın hacı adayımız kutsal topraklara gidecek. Heyecanlarınız gözlerinizden okunuyor. İnşallah ibadetinizi en güzel şekilde tamamlayarak döneceksiniz” ifadelerini kullandı. Daha sonra hacı adayları otobüslere bindi ve dua ile uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.