Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de Faci Kaza : 5 yaralı

Trafik Kazası 20.05.2019 - 13:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2036+ kez okundu.
 

Körfez'de Faci Kaza : 5 yaralı

Körfez'de, iki otomobil ile bir minibüsün çarpıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kirazlıyalı mevkiinde D100 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 araç çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Iddialara göre bir aracın makas atması sonucu meydana gelen kazada bir otomobil orta bariyerlere  girerken diğer otomobilide su kanalına inerek duvara çarptı. Alınan bilgilere göre Cihan P. (Polat) idaresindeki 41 fp 221 emekli idaresindeki Transporter araç İstanbul istikametine giderken Ufuk A. (Aslan) kullandığı 41 ya 243 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonrasında her iki araçta savrulurken otomobil sağ taraftaki su kanalına eldiven istinat duvarına çarptı. Bu sırada Arkadan gelen Yusuf A. (Artan) tarafından kullanılan 41 Tp 979 plakalı otomobil yolda savrulan araçlara çarparak orta bariyeri girdi. Kazada Her üç aracın şoförü ve Transporter içinde bulunan Alparslan D. ( Demir ) ve Fatih  A.. (Allah verdi) olmak üzere 5 kişi yaralandı. Yaralılar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken bir süre trafiğe kapanan yol daha sonra tek şerit olarak açıldı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Körfez'de, iki otomobil ile bir minibüsün çarpıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kirazlıyalı mevkiinde D100 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 araç çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Iddialara göre bir aracın makas atması sonucu meydana gelen kazada bir otomobil orta bariyerlere  girerken diğer otomobilide su kanalına inerek duvara çarptı.

Alınan bilgilere göre Cihan P. (Polat) idaresindeki 41 fp 221 emekli idaresindeki Transporter araç İstanbul istikametine giderken Ufuk A. (Aslan) kullandığı 41 ya 243 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonrasında her iki araçta savrulurken otomobil sağ taraftaki su kanalına eldiven istinat duvarına çarptı. Bu sırada Arkadan gelen Yusuf A. (Artan) tarafından kullanılan 41 Tp 979 plakalı otomobil yolda savrulan araçlara çarparak orta bariyeri girdi.

Kazada Her üç aracın şoförü ve Transporter içinde bulunan Alparslan D. ( Demir ) ve Fatih  A.. (Allah verdi) olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Yaralılar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken bir süre trafiğe kapanan yol daha sonra tek şerit olarak açıldı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.