Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de esnafın yüzü güldü

EKONOMİ 20.08.2018 - 22:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2288+ kez okundu.
 

Körfez'de esnafın yüzü güldü

Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı esnafı hareketlenirken vatandaşların bayramlık alış verişi yapması esnafın yüzünü güldürdü.

Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı esnafı  hareketlenirken vatandaşların bayramlık alış verişi yapması esnafın yüzünü güldürdü. Yıllardır değişmeyen ve neredeyse gelenek haline alışverişlerin son günlere bırakılmasından dolayı esnaflar Bayram haftasında yoğunluk yaşıyorlar. Körfez ilçenin en işlek caddelerinden olan Ağadere Caddesi üzerinde bulunan esnafın yüzü güldü. Son günlerde doların yükselmesi, işlerin durması piyasayı vurmuştu. Zaman zaman dükkanlarını siftahsız kapatan esnafın imdadına Kurban Bayramı yetişti. Körfez ilçenin en işlek ve hareketli caddesi olan Ağadere'de esnafın yüzü gülmeye başladı. Esnafa göre bayram alışverişlerini son günlere bırakmak, hem müşteri hem de esnaf açısından bazı dezavantajlar doğuruyor. Bayram haftasında alışverişe çıkan vatandaşlar, mağazalarda yığılmalara neden oluyorlar. Yığılma esnasında görevliler müşterilerle yeterince ilgilenemediği için müşteri istediği, kendine uygun ürünü bulamayabiliyor. Sonuçta ise bazı müşteriler beğenmese de almak zorunda kalıyor. Bayram alışverişi denildiğinde ilk akla bayramlık kıyafetler geliyor. Ayakkabı, bayram tatlısı ve bayram şekeri de bayram alışverişinin konuları arasında yer alıyor. Bu Kurban Bayramı'nda yapılan alışverişlerden esnaf memnun kaldı.
Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı esnafı hareketlenirken vatandaşların bayramlık alış verişi yapması esnafın yüzünü güldürdü.

Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı esnafı  hareketlenirken vatandaşların bayramlık alış verişi yapması esnafın yüzünü güldürdü.

Yıllardır değişmeyen ve neredeyse gelenek haline alışverişlerin son günlere bırakılmasından dolayı esnaflar Bayram haftasında yoğunluk yaşıyorlar.

Körfez ilçenin en işlek caddelerinden olan Ağadere Caddesi üzerinde bulunan esnafın yüzü güldü.

Son günlerde doların yükselmesi, işlerin durması piyasayı vurmuştu. Zaman zaman dükkanlarını siftahsız kapatan esnafın imdadına Kurban Bayramı yetişti.

Körfez ilçenin en işlek ve hareketli caddesi olan Ağadere'de esnafın yüzü gülmeye başladı.

Esnafa göre bayram alışverişlerini son günlere bırakmak, hem müşteri hem de esnaf açısından bazı dezavantajlar doğuruyor. Bayram haftasında alışverişe çıkan vatandaşlar, mağazalarda yığılmalara neden oluyorlar. Yığılma esnasında görevliler müşterilerle yeterince ilgilenemediği için müşteri istediği, kendine uygun ürünü bulamayabiliyor. Sonuçta ise bazı müşteriler beğenmese de almak zorunda kalıyor. Bayram alışverişi denildiğinde ilk akla bayramlık kıyafetler geliyor. Ayakkabı, bayram tatlısı ve bayram şekeri de bayram alışverişinin konuları arasında yer alıyor.

Bu Kurban Bayramı'nda yapılan alışverişlerden esnaf memnun kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.