Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de erkek cesedi bulundu

ASAYİŞ 29.10.2019 - 15:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1372+ kez okundu.
 

Körfez'de erkek cesedi bulundu

Körfez Tütüçiftlik Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat döküm alanında erkek cesedi bulundu..

Körfez Tütüçiftlik Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat döküm alanında erkek cesedi bulundu.. Körfez Tütünçiftlik Mahallesinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait hafriyat döküm sahasında bir şahısın hareketsiz halde yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Abdullah Güner (54) olduğu öğrenilen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Güner’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Hafriyat döküm alanında yaklaşık 5 metrelik uçurumun ortasında bulunan Abdullah Güner’in yaklaşık 10 yıldır eşinden ayrı olduğu ve daha önce de nakliyatçılık yaptığı belirlenirken son zamanlarda ise kağıt toplayarak geçimini sağladığı bilgisine ulaşıldı. Şahısın ölüm nedeni tam olarak bilinmezken Güner’in nasıl öldüğü yapılacak olan otopsi sonucu netlik kazanacak.
Körfez Tütüçiftlik Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat döküm alanında erkek cesedi bulundu..

Körfez Tütüçiftlik Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat döküm alanında erkek cesedi bulundu..

Körfez Tütünçiftlik Mahallesinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait hafriyat döküm sahasında bir şahısın hareketsiz halde yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Abdullah Güner (54) olduğu öğrenilen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Güner’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Hafriyat döküm alanında yaklaşık 5 metrelik uçurumun ortasında bulunan Abdullah Güner’in yaklaşık 10 yıldır eşinden ayrı olduğu ve daha önce de nakliyatçılık yaptığı belirlenirken son zamanlarda ise kağıt toplayarak geçimini sağladığı bilgisine ulaşıldı. Şahısın ölüm nedeni tam olarak bilinmezken Güner’in nasıl öldüğü yapılacak olan otopsi sonucu netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.