Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ‘eksik gramaja’ ceza

GÜNDEM 18.10.2018 - 14:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2342+ kez okundu.
 

Körfez’de ‘eksik gramaja’ ceza

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelinde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem uygulandı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelinde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem uygulandı. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda yaptığı denetimlerde sağlık koşullarına uymayan, eksik gramaj ekmek satan fırınlar hakkında yasal işlem uyguladı. Kocaeli Valiliğinin ‘ekmek gramaj ve fiyatı kararına’ istinaden ilk olarak fırınlarda denetime çıkan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak ilçenin dört bir noktasındaki fırında inceleme yaptı. Aynı şekilde marketlerde satılan ekmeklerde de gramaj ölçümü gerçekleştirildi. İZİN VERMEYECEĞİZ Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem yapıldı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Temel gıda olan ekmeklerin üretildiği fırınların denetimlerini belediye olarak halkın sağlığını korumak adına önemsiyoruz. Hiçbir işletmenin belirlenen gramajın altında ekmek üretimine izin vermeyiz” denildi. Yetkililer, denetimlerin sürekli olarak devam ettiğini de belirtti.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelinde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem uygulandı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelinde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem uygulandı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda yaptığı denetimlerde sağlık koşullarına uymayan, eksik gramaj ekmek satan fırınlar hakkında yasal işlem uyguladı. Kocaeli Valiliğinin ‘ekmek gramaj ve fiyatı kararına’ istinaden ilk olarak fırınlarda denetime çıkan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak ilçenin dört bir noktasındaki fırında inceleme yaptı. Aynı şekilde marketlerde satılan ekmeklerde de gramaj ölçümü gerçekleştirildi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem yapıldı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Temel gıda olan ekmeklerin üretildiği fırınların denetimlerini belediye olarak halkın sağlığını korumak adına önemsiyoruz. Hiçbir işletmenin belirlenen gramajın altında ekmek üretimine izin vermeyiz” denildi. Yetkililer, denetimlerin sürekli olarak devam ettiğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.