Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Deva Partisi için. Bozkurt ve Çakır isimleri geçiyor

SİYASET 28.06.2020 - 18:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2518+ kez okundu.
 

Körfez’de Deva Partisi için. Bozkurt ve Çakır isimleri geçiyor

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Kocaeli’de 9 kişinin yer aldığı isimler Ankara’ya gönderilirken şimdi gözler ilçelere çevrildi. Körfez ilçesinde ise iki isim öne çıkıyor. Bu isimler Demokrat Parti (DP )Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt ile Körfez’de geniş kesim tarafından iş adamı Ali Çakır’ın ismi Ankara genel Merkez’de şimdiden konuşulmaya başlanmış.

Körfez’de Deva Partisi için. Bozkurt ve Çakır isimleri geçiyor Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Kocaeli’de 9 kişinin yer aldığı isimler Ankara’ya gönderilirken şimdi gözler ilçelere çevrildi. Körfez ilçesinde ise iki isim öne çıkıyor. Bu isimler Demokrat Parti (DP )Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt  ile Körfez’de geniş kesim tarafından iş adamı Ali Çakır’ın ismi Ankara genel Merkez’de şimdiden konuşulmaya başlanmış. Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Türkiye Geneli başlattığı il ve ilçe Teşkilatlanma çalışmaları tün hızıyla devam ediyor. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığını belirledikten sonra gözler ilçelere çevrilecek. Siyasetin önemli yerlerinden olan ilçelerin başında yer alan Körfez ilçemizde ise, iki önemli ismi olan Demokrat Parti eski Körfez ilçe Başkanı mali müşavir Orhan Bozkurt ile 2014 – 2019 yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı Ali Çakır’ın isimleri konuşulmaya başlamış. İki isimde ilçede seviliyor Mali Müşavir Orhan Bozkurt Demokrat Parti ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra siyasete ara vermiş  mesleği olan mali müşavirlik mesleğini yapmaya başlamıştı. Körfez ilçede herkesin tanıdığı ve sevdiği biri olan Orhan Bozkurt’un Deva Partisi ilçe başkanlığını bir çok kişinin desteğini alacağı ilçede bir çok kesim tarafında konuşuluyor. Diğer konuşulan isimler arasında yer alan Ali Çakır ise ilçede herkesin takdir ettiği ve sevdiği bir isim. AKP’li olduğu bilinen Çakır, 2014 ve 2019 da yapılan yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olmuş fakat aday gösterilmemişti. Aday gösterilmeyen Çakır , yerel seçimlerinden sonra siyasete bir süre ara vereceğini duyurmuştu. Ali Çakır yine işinin başına dönmüştü. Şimdi Körfez ilçede geniş kesim tarafından sevilen bu iki isim siyasete devam edecekler mi ? İler ki günlerde hep beraber göreceğiz.
Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Kocaeli’de 9 kişinin yer aldığı isimler Ankara’ya gönderilirken şimdi gözler ilçelere çevrildi. Körfez ilçesinde ise iki isim öne çıkıyor. Bu isimler Demokrat Parti (DP )Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt ile Körfez’de geniş kesim tarafından iş adamı Ali Çakır’ın ismi Ankara genel Merkez’de şimdiden konuşulmaya başlanmış.

Körfez’de Deva Partisi için. Bozkurt ve Çakır isimleri geçiyor

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Kocaeli’de 9 kişinin yer aldığı isimler Ankara’ya gönderilirken şimdi gözler ilçelere çevrildi. Körfez ilçesinde ise iki isim öne çıkıyor. Bu isimler Demokrat Parti (DP )Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt  ile Körfez’de geniş kesim tarafından iş adamı Ali Çakır’ın ismi Ankara genel Merkez’de şimdiden konuşulmaya başlanmış.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi Türkiye Geneli başlattığı il ve ilçe Teşkilatlanma çalışmaları tün hızıyla devam ediyor.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığını belirledikten sonra gözler ilçelere çevrilecek.

Siyasetin önemli yerlerinden olan ilçelerin başında yer alan Körfez ilçemizde ise, iki önemli ismi olan Demokrat Parti eski Körfez ilçe Başkanı mali müşavir Orhan Bozkurt ile 2014 – 2019 yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı Ali Çakır’ın isimleri konuşulmaya başlamış.

İki isimde ilçede seviliyor

Mali Müşavir Orhan Bozkurt Demokrat Parti ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra siyasete ara vermiş  mesleği olan mali müşavirlik mesleğini yapmaya başlamıştı. Körfez ilçede herkesin tanıdığı ve sevdiği biri olan Orhan Bozkurt’un Deva Partisi ilçe başkanlığını bir çok kişinin desteğini alacağı ilçede bir çok kesim tarafında konuşuluyor.

Diğer konuşulan isimler arasında yer alan Ali Çakır ise ilçede herkesin takdir ettiği ve sevdiği bir isim. AKP’li olduğu bilinen Çakır, 2014 ve 2019 da yapılan yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olmuş fakat aday gösterilmemişti. Aday gösterilmeyen Çakır , yerel seçimlerinden sonra siyasete bir süre ara vereceğini duyurmuştu. Ali Çakır yine işinin başına dönmüştü.

Şimdi Körfez ilçede geniş kesim tarafından sevilen bu iki isim siyasete devam edecekler mi ? İler ki günlerde hep beraber göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.