Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de çorba çeşmeside kesildi

GÜNDEM 18.07.2019 - 23:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1485+ kez okundu.
 

Körfez'de çorba çeşmeside kesildi

Körfez ilçede vatandaşların sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman . İkram çorba çeşmesinde hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde faydalanıyordu, Ekonomik nedenler çorba çeşmesini kesti..

Yaklaşık iki yıl önce dönemin Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halka sıcak çorba ikramı uygulaması başlatmış, Mimarsinan Mahallesi, Tütünçiftlik viyadük altı ve Hereke bölgelerinde hizmete giren çorba ikram çeşmeleri hafta Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde vatandaşa dağıtılan çorba çeşmeleri, günlük ortalama 2 bin 500 Körfezli vatandaşa hizmet veriyordu. 31 Mart yerel seçimlerinde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt , ilk olarak ekonomik kriz ve Belediye’nin borçları nedeniyle öğrenci burslarını kesmişti. Körfez’de özellikle sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlar çorba çeşmelerinden yararlanıyordu. Öğrenci burslarının kesilmesi ve ardından çorba çeşmesinin kesilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar başkan Söğüt’e “ Başkan sırada başka ne var kesilecek. Şu an vatandaş neden faydalanacak. Bizlerin Belediyede umudu yok” diyerek serzenişte bulundu.  
Körfez ilçede vatandaşların sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman . İkram çorba çeşmesinde hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde faydalanıyordu, Ekonomik nedenler çorba çeşmesini kesti..

Yaklaşık iki yıl önce dönemin Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halka sıcak çorba ikramı uygulaması başlatmış, Mimarsinan Mahallesi, Tütünçiftlik viyadük altı ve Hereke bölgelerinde hizmete giren çorba ikram çeşmeleri hafta Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde vatandaşa dağıtılan çorba çeşmeleri, günlük ortalama 2 bin 500 Körfezli vatandaşa hizmet veriyordu.

31 Mart yerel seçimlerinde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt , ilk olarak ekonomik kriz ve Belediye’nin borçları nedeniyle öğrenci burslarını kesmişti. Körfez’de özellikle sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlar çorba çeşmelerinden yararlanıyordu.

Öğrenci burslarının kesilmesi ve ardından çorba çeşmesinin kesilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar başkan Söğüt’e “ Başkan sırada başka ne var kesilecek. Şu an vatandaş neden faydalanacak. Bizlerin Belediyede umudu yok” diyerek serzenişte bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.