Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de cemaat akın etti

YAŞAM 29.05.2020 - 13:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2266+ kez okundu.
 

Körfez’de cemaat akın etti

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süredir kılınamayan Cuma Namazı Körfez ilçede açık alanlarda Kapalı Pazar alanında ve bahçesi geniş olan camilerde kılınmaya başladı

Körfez'de Belediye Kültür Merkezi bahçesi Necmettin Erbakan Kapalı Pazar alanı Çamlıtepe Kapalı Pazar alanı ve bazı camilerde cemaat uzun bir aradan sonra seccadeleri yanlarında getirerek Cuma namazını eda ettiler. Namaz kılmak için gelenler dezenfektan kulübesinden geçip maske takarak alanda da mesafe kurallarına uygun şekilde seccadelerini kurarak saf tuttular. Namaz için meydana gelen cemaate bekçiler diğer gösterip yardımcı olurken emniyet kuvvetleri de çevrede güvenlik önlemleri aldılar. Hutbede yapılan duada bir an önce hastalığın bitmesi için temelinde bulunurken yeniden cemaatle buluşmanın mutluluğu dile getirildi. Cemaat dört rekatlık ilk sünneti kıldıktan sonra Cumanın farzını birlikte kıldılar, Cumanın diğer sünnet ise evde kırmaları tavsiye edildi.  
Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süredir kılınamayan Cuma Namazı Körfez ilçede açık alanlarda Kapalı Pazar alanında ve bahçesi geniş olan camilerde kılınmaya başladı

Körfez'de Belediye Kültür Merkezi bahçesi Necmettin Erbakan Kapalı Pazar alanı Çamlıtepe Kapalı Pazar alanı ve bazı camilerde cemaat uzun bir aradan sonra seccadeleri yanlarında getirerek Cuma namazını eda ettiler.

Namaz kılmak için gelenler dezenfektan kulübesinden geçip maske takarak alanda da mesafe kurallarına uygun şekilde seccadelerini kurarak saf tuttular.

Namaz için meydana gelen cemaate bekçiler diğer gösterip yardımcı olurken emniyet kuvvetleri de çevrede güvenlik önlemleri aldılar.

Hutbede yapılan duada bir an önce hastalığın bitmesi için temelinde bulunurken yeniden cemaatle buluşmanın mutluluğu dile getirildi.

Cemaat dört rekatlık ilk sünneti kıldıktan sonra Cumanın farzını birlikte kıldılar, Cumanın diğer sünnet ise evde kırmaları tavsiye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.