Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de AK Parti İlçe Başkanı Tuna’nın Listesi Belli Oldu

SİYASET 10.01.2019 - 13:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1884+ kez okundu.
 

Körfez’de AK Parti İlçe Başkanı Tuna’nın Listesi Belli Oldu

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yeni yönetim kurulunu açıkladı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın yeni yönetimi belli oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından da onaylandıktan sonra açıklanan listede mevcut yönetimden isimlerin yanı sıra, geçmiş dönemde görev almış deneyimli isimler ile yeni isimlere de yer verildiği görüldü. Başkan Ramazan Tuna sürecin hızlı geliştiğini, 31 Mart seçimlerine yönelik zaman kaybetmeden yol almaları gerektiğini hatırlatarak yeni yönetim kurulu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE” “31 Mart mahalli seçimlerine yönelik yoğun bir çalışma süreci içindeyiz. Genel Merkezimiz ile yapılan istişare ve görüşmelerin sonucunda şahsıma tevdi edilen görevin önemi, ehemmiyeti ve sorumluluğu ile vakit kaybetmeden yeni yönetimimizi belirlemek için yoğun bir mesai harcadık. Vaktimiz dar, kaybedecek bir saniyemiz olmadığı bilinciyle görüşmelerimizi aynı süratle tamamladık. AK Parti büyük bir aile. Bu aileye mensup, dinamik, çalışkan ve partisine gönülden bağlı çok sayıda deneyimli arkadaşımız bulunuyor. İşte AK Parti Körfez ilçe Yeni Yönetimi Ramazan Tuna, ( Başkan)Fehmi Öztürk,Şaban Aydın,Nurettin Okudan,Güncer Yeten,Hüseyin Tunç,Türkay Kaya,Adem Tetik,Erdal Durmuş,Hatice Miray Basa,Sevil Özbek,Ahlet Dağ,Aysun Demir,Erhan Güneş,Fatih Yalçın,Mehmet Ali Yıldırım,Naci Kazak,Perihan Tuç,Sedat Yılmaz,Şener Seçkin,Taner Sarıçayır,Tuncay Baran,Yunus Küçük,Yusuf Dönmez,Ziya Baştopçu
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yeni yönetim kurulunu açıkladı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yeni yönetim kurulunu açıkladı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın yeni yönetimi belli oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından da onaylandıktan sonra açıklanan listede mevcut yönetimden isimlerin yanı sıra, geçmiş dönemde görev almış deneyimli isimler ile yeni isimlere de yer verildiği görüldü. Başkan Ramazan Tuna sürecin hızlı geliştiğini, 31 Mart seçimlerine yönelik zaman kaybetmeden yol almaları gerektiğini hatırlatarak yeni yönetim kurulu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE”

“31 Mart mahalli seçimlerine yönelik yoğun bir çalışma süreci içindeyiz. Genel Merkezimiz ile yapılan istişare ve görüşmelerin sonucunda şahsıma tevdi edilen görevin önemi, ehemmiyeti ve sorumluluğu ile vakit kaybetmeden yeni yönetimimizi belirlemek için yoğun bir mesai harcadık. Vaktimiz dar, kaybedecek bir saniyemiz olmadığı bilinciyle görüşmelerimizi aynı süratle tamamladık. AK Parti büyük bir aile. Bu aileye mensup, dinamik, çalışkan ve partisine gönülden bağlı çok sayıda deneyimli arkadaşımız bulunuyor.

İşte AK Parti Körfez ilçe Yeni Yönetimi

Ramazan Tuna, ( Başkan)Fehmi Öztürk,Şaban Aydın,Nurettin Okudan,Güncer Yeten,Hüseyin Tunç,Türkay Kaya,Adem Tetik,Erdal Durmuş,Hatice Miray Basa,Sevil Özbek,Ahlet Dağ,Aysun Demir,Erhan Güneş,Fatih Yalçın,Mehmet Ali Yıldırım,Naci Kazak,Perihan Tuç,Sedat Yılmaz,Şener Seçkin,Taner Sarıçayır,Tuncay Baran,Yunus Küçük,Yusuf Dönmez,Ziya Baştopçu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.