Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

GÜNDEM 30.08.2018 - 12:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1970+ kez okundu.
 

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96.Yıl dönümü Körfez´de düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96.Yıl dönümü Körfez´de düzenlenen resmi törenle kutlandı. KÖRFEZ TÖREN ALANINDAYDI 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de yapılan törenle kutlandı. Körfez Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı ayrıca Körfez Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerin başkan ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN Hava Muhabere Üst Çavuş Yunus Murat Soy Mazlumo, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, Petkim Ortaokulu Öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrası kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Belediye Başkanı İsmail Baran, “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyoruz. İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96.Yıl dönümü Körfez´de düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96.Yıl dönümü Körfez´de düzenlenen resmi törenle kutlandı.

KÖRFEZ TÖREN ALANINDAYDI

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de yapılan törenle kutlandı. Körfez Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı ayrıca Körfez Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerin başkan ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Hava Muhabere Üst Çavuş Yunus Murat Soy Mazlumo, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, Petkim Ortaokulu Öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrası kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Belediye Başkanı İsmail Baran, “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyoruz. İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.