Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de 3 çocuk annesi intihar etti

23.06.2018 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2298+ kez okundu.
 

Körfez'de 3 çocuk annesi intihar etti

Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi Gizem Sokak’ta, genç bir kadın kocasına ait silahı göğsüne dayayarak ateş etti ve yaşamına son verdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Gece saat 01. 00 sıralarında meydana gelen olayda çocukları ile tartıştığı belirtilen Nurtaç İpek (40) adlı kadın, kocasına ait olduğu belirtilen silahla kendini vurarak yaşamına son verdi. 3 çocuk annesi olduğu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Nurtaç İpek, başgardiyan olduğu belirtilen kocasınının silahını göğsüne dayayarak intihar etti. Yatak odasında intihar eden kadın; yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.  Gece boyunca genç kadını yaşatmak için yapılan çabalar sonuçsuz kaldı ve göğsünden girerek sırtından çıkan kurşunun etkisiyle ağır yaralanan kadın kurtarılamadı.  
Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi Gizem Sokak’ta, genç bir kadın kocasına ait silahı göğsüne dayayarak ateş etti ve yaşamına son verdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Gece saat 01. 00 sıralarında meydana gelen olayda çocukları ile tartıştığı belirtilen Nurtaç İpek (40) adlı kadın, kocasına ait olduğu belirtilen silahla kendini vurarak yaşamına son verdi. 3 çocuk annesi olduğu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Nurtaç İpek, başgardiyan olduğu belirtilen kocasınının silahını göğsüne dayayarak intihar etti. Yatak odasında intihar eden kadın; yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. 

Gece boyunca genç kadını yaşatmak için yapılan çabalar sonuçsuz kaldı ve göğsünden girerek sırtından çıkan kurşunun etkisiyle ağır yaralanan kadın kurtarılamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.