Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez D-100'de korkutan kaza! Anne ile kızı ölümden döndü

Trafik Kazası 24.10.2020 - 21:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1840+ kez okundu.
 

Körfez D-100'de korkutan kaza! Anne ile kızı ölümden döndü

Körfez Şirinyalı D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazada otomıbilde bulunan anne ile kızı ölümden döndü.

Körfez Şirinyalı D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazada otomıbilde bulunan anne ile kızı ölümden döndü. Edinilen bilgilere göre kaza D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddialara göre Abdulhalim E.'nin kullandığı 41 ACG 963 plakalı damperli kamyon Ankara istikametinde giderken sağ taraftaki konteyner yüklü bir tır tarafından sıkıştırıldı. Kendisini sol tarafa atan damperli kamyona, arkadan gelmekte olan Murat S. idaresindeki 41 F 4534 plakalı damperli kamyon çarptı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek ortadaki demir bariyerlere girdi. Bu sırada arkadan gelen Nuray G. yönetimindeki 34 KB 3878 plakalı otomobil, kamyonun bu ani hareketi sonrasında duramadı ve kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrasında karayolu bir anda savaş alanına dönerken, Murat S.'nin kullandığı kamyon bariyerleri parçalayarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazada yaralanan olmazken 2 kamyon ve bir otomobil hasar gördü. Kaza sırasında annesi ile birlikte otomobilde bulunan kızı büyük şok atlatırken ölümden döndüler. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya neden olduğu söylenen tırı aramak için de çalışmalar başladı.  
Körfez Şirinyalı D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazada otomıbilde bulunan anne ile kızı ölümden döndü.

Körfez Şirinyalı D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazada otomıbilde bulunan anne ile kızı ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre kaza D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddialara göre Abdulhalim E.'nin kullandığı 41 ACG 963 plakalı damperli kamyon Ankara istikametinde giderken sağ taraftaki konteyner yüklü bir tır tarafından sıkıştırıldı. Kendisini sol tarafa atan damperli kamyona, arkadan gelmekte olan Murat S. idaresindeki 41 F 4534 plakalı damperli kamyon çarptı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek ortadaki demir bariyerlere girdi. Bu sırada arkadan gelen Nuray G. yönetimindeki 34 KB 3878 plakalı otomobil, kamyonun bu ani hareketi sonrasında duramadı ve kamyona arkadan çarptı.

Kaza sonrasında karayolu bir anda savaş alanına dönerken, Murat S.'nin kullandığı kamyon bariyerleri parçalayarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazada yaralanan olmazken 2 kamyon ve bir otomobil hasar gördü. Kaza sırasında annesi ile birlikte otomobilde bulunan kızı büyük şok atlatırken ölümden döndüler. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya neden olduğu söylenen tırı aramak için de çalışmalar başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.