Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez CHP'de Yerel seçimler konuşuldu

SİYASET 22.08.2018 - 18:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2126+ kez okundu.
 

Körfez CHP'de Yerel seçimler konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Körfez İlçe Örgütü'nde bayramlaşma, Parti ilçe binasında yapıldı. Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Körfez İlçe Örgütü'nde bayramlaşma, Parti ilçe binasında yapıldı. Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da katıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Körfez İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşmaya, ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, bayramlaşmaya gelen partilileri ve vatandaşları kapıda karşıladı. Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Körfez Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı,Engin Taşdemir, Nilgün Solakoğlu,eski ilçe başkanları, Tugman Kayalı,Turgay  Aksu, Fatma Koçkar ile partililer ile Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkan ve yönetimleri katılarak bayramlaştı. BİRLİK OLURSAK YEREL SEÇİMLERİ ALIRIZ Bayramlaşmada selamlama konuşması yapan CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, " Tüm partililerin ve Körfezlilerin Kurban Bayramını kutladığını söyleyerek, " Şimdi önümüzde çok ciddi yerel seçimler var. hepimiz yerel seçimlere odaklanmalıyız. Sen ben yok, biz varız. Eğer birlik beraberlik içinde olursak inanın Körfez Belediyesini tekrar CHP alır. Sizden ricamız ne olur artık dışarda konuşmayın, her şeyi partimizde konuşalım tartışalım. hedefimiz yerel seçimler  "dedi. 17 YILDA ÜLKEYİ BATIRDILAR CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar  da tüm partililerin bayramını kutlayarak, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulunduAkar, “17 yıldan beri bu ülkenin eğitimini bitirdiler, tarımını bitirdiler. Üretim yapan bütün fabrikaları özelleştirerek oralara konut ve iş merkezleri kurdular. Maalesef Türkiye bu şekilde yabancıların isteği doğrultusunda bu duruma geldi. Son noktaya geldiğinde de ülkenin ekonomik batışa doğru gittiğini hepimiz görüyoruz. Yine bu fatura hepimize çıktı” dedi. “TEK HEDEF YEREL SEÇİMLERDE BAŞARI” Önlerinde yerel seçimlerin olduğunu ve kendisine göre yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Akar, “Önümüzdeki tek hedef, yerel seçimlerde nasıl başarırız onun peşinde koşmak zorundayız. Eğer biz yerel seçimlerde kaybedersek, bizim bir daha bu ülkede siyaset yapma şansımız yok. Gençlerimizin ve çocuklarımızın da siyaset yapma şansı olmaz. Bunların tek amacı Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün temel taşlarını söküp, yeniden ülke kurtulmuş, savaşmış gibi yeni bir İslam Cumhuriyeti kurmaktır” diye konuştu. “YEREL BÜTÇELERE GÖZ DİKTİLER” Yeni bir kararname ile belediye başkanlıklarının bütçelerine el konulacağını kaydeden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Belediye Başkanları personel parası ve ilçelerine yapacakları yatırımlarını 1 ay evvelden yazı yazarak Cumhurbaşkanlığına gönderecek. Cumhurbaşkanı uygun gördüğü taktirde o yatırıma para yatırılacak. Aksi taktirde o illerde ve ilçelerde yatırım olmayacak. Buda tek adamlık sistemine gittiğimizin göstergesi” ifadesini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Körfez İlçe Örgütü'nde bayramlaşma, Parti ilçe binasında yapıldı. Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Körfez İlçe Örgütü'nde bayramlaşma, Parti ilçe binasında yapıldı. Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da katıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Körfez İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşmaya, ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, bayramlaşmaya gelen partilileri ve vatandaşları kapıda karşıladı.

Bayramlaşmaya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Körfez Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı,Engin Taşdemir, Nilgün Solakoğlu,eski ilçe başkanları, Tugman Kayalı,Turgay  Aksu, Fatma Koçkar ile partililer ile Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkan ve yönetimleri katılarak bayramlaştı.

BİRLİK OLURSAK YEREL SEÇİMLERİ ALIRIZ

Bayramlaşmada selamlama konuşması yapan CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, " Tüm partililerin ve Körfezlilerin Kurban Bayramını kutladığını söyleyerek, " Şimdi önümüzde çok ciddi yerel seçimler var. hepimiz yerel seçimlere odaklanmalıyız. Sen ben yok, biz varız. Eğer birlik beraberlik içinde olursak inanın Körfez Belediyesini tekrar CHP alır. Sizden ricamız ne olur artık dışarda konuşmayın, her şeyi partimizde konuşalım tartışalım. hedefimiz yerel seçimler  "dedi.

17 YILDA ÜLKEYİ BATIRDILAR

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar  da tüm partililerin bayramını kutlayarak, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulunduAkar, “17 yıldan beri bu ülkenin eğitimini bitirdiler, tarımını bitirdiler. Üretim yapan bütün fabrikaları özelleştirerek oralara konut ve iş merkezleri kurdular. Maalesef Türkiye bu şekilde yabancıların isteği doğrultusunda bu duruma geldi. Son noktaya geldiğinde de ülkenin ekonomik batışa doğru gittiğini hepimiz görüyoruz. Yine bu fatura hepimize çıktı” dedi.

“TEK HEDEF YEREL SEÇİMLERDE BAŞARI”

Önlerinde yerel seçimlerin olduğunu ve kendisine göre yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Akar, “Önümüzdeki tek hedef, yerel seçimlerde nasıl başarırız onun peşinde koşmak zorundayız. Eğer biz yerel seçimlerde kaybedersek, bizim bir daha bu ülkede siyaset yapma şansımız yok. Gençlerimizin ve çocuklarımızın da siyaset yapma şansı olmaz. Bunların tek amacı Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün temel taşlarını söküp, yeniden ülke kurtulmuş, savaşmış gibi yeni bir İslam Cumhuriyeti kurmaktır” diye konuştu.

“YEREL BÜTÇELERE GÖZ DİKTİLER”

Yeni bir kararname ile belediye başkanlıklarının bütçelerine el konulacağını kaydeden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Belediye Başkanları personel parası ve ilçelerine yapacakları yatırımlarını 1 ay evvelden yazı yazarak Cumhurbaşkanlığına gönderecek. Cumhurbaşkanı uygun gördüğü taktirde o yatırıma para yatırılacak. Aksi taktirde o illerde ve ilçelerde yatırım olmayacak. Buda tek adamlık sistemine gittiğimizin göstergesi” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.