Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi Yöneticilere 150 bin lira ödeme çıktı

GÜNDEM 07.09.2019 - 21:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1466+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi Yöneticilere 150 bin lira ödeme çıktı

Körfez belediyesi ne ait olan ve borcu olduğu için faaliyet yapamayan YARPAŞ şirketinin eski hisse sahibi yöneticilerine sigorta borcu nedeniyle 150 bin lira borç çıktı.

Son iki dönemdir yönetimde görev alan ve hisse sahibi olan isimlere sgk tarafından eski borç nedeniyle ödeme talimatı çıkartıldı. Gelen ödeme yazılarını alan eski yönetici ve belediye başkanları soluğu belediyede aldılar. Uygulanan yasa gereği yarpaş yönetimine seçilen isimlere temsili olarak hisse veriliyor.  Verilen bu hisse nedeniyle de yöneticiler bu borç için ödeme istenecek taraf oldular. Körfez belediyesi yetkililerinin gelen ödeme yazıları için çözüm aramaya başladıkları öğrenildi. Iddialara göre bu borcun belediye tarafından kabul edilmemesi ve ödenmemesi halinde yöneticilerden tahsil yoluna gidilecek.
Körfez belediyesi ne ait olan ve borcu olduğu için faaliyet yapamayan YARPAŞ şirketinin eski hisse sahibi yöneticilerine sigorta borcu nedeniyle 150 bin lira borç çıktı.

Son iki dönemdir yönetimde görev alan ve hisse sahibi olan isimlere sgk tarafından eski borç nedeniyle ödeme talimatı çıkartıldı.

Gelen ödeme yazılarını alan eski yönetici ve belediye başkanları soluğu belediyede aldılar.

Uygulanan yasa gereği yarpaş yönetimine seçilen isimlere temsili olarak hisse veriliyor.  Verilen bu hisse nedeniyle de yöneticiler bu borç için ödeme istenecek taraf oldular.

Körfez belediyesi yetkililerinin gelen ödeme yazıları için çözüm aramaya başladıkları öğrenildi.

Iddialara göre bu borcun belediye tarafından kabul edilmemesi ve ödenmemesi halinde yöneticilerden tahsil yoluna gidilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.