Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi'nin çok övündüğü duble yolda tır devrildi

Trafik Kazası 18.06.2020 - 23:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2601+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi'nin çok övündüğü duble yolda tır devrildi

Körfez Belediyesi’nin İlimtepe – Yarımca arasında yaptığı duble yolda frenleri turtmayan yem yüklü TIR, bayır aşağı inerken yol kenarında bulunan kümesin içine daldı. Yıkılan kümesin altında kalan 7 tavuk telef oldu.

Kaza, öğle saatlerinde, Hacı Osman Mahallesi İlimtepe Yolu üzerinde meydana geldi. Rampadan inen Mehmet K. yönetimindeki 54 SF 850 plakalı yem yüklü TIR, frenlerin tutmaması sonucu hızla yokuş aşağı inmeye başladı. Kontrolden çıkan TIR, Mustafa Yadigar’a ait evin bahçesinde bulunan kümesin üzerine devrildi. TIR sürücüsü Mehmet K., kazadan yara almadan kurtuldu. Evin bahçe duvarı, bahçedeki fırın ve kümes yıkılırken, yem dolu çuvallar ise yola saçıldı. Yıkılan kümesin duvarlarının altında kalan 7 tavuk, telef oldu. Kazanın bulunduğu bölgeye gelen başka araca yem dolu çuvallar, yüklenirken, TIR'ın kaldırılması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre daha önce 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın da yaşandığı yoldan inen Mehmet Karadavut yönetimindeki 54 SF 850 plakalı yem yüklü tır, frenlerin tutmaması nedeniyle hızla yokuş aşağı inmeye başladı. Aracı durduramayan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve tır sağ tarafta yer alan Mustafa Yadikar adlı şahsa ait olan evin bahçe duvarını ve kümesi yıkarak devrildi. Kaza sırasında kümeste bulunan 7 tavuk telef olurken, kümes ve bahçe duvarı ile bahçede yer alan ekmek fırını tamamen yıkıldı. O sırada evde bulunan Yadikar Ailesi korkuyla kendilerini dışarı atarken, devrilen tır sürücüsü yara almadan kazadan kurtuldu. Tırın ağır hasar aldığı kaza sonrasında yem çuvalları yola savruldu ve daha sonra olay yerine gelen diğer tıra malzeme yüklenerek yol trafiğe açıldı. Kazada bahçe duvarı ve kümesi yıkılan Mustafa Yadikar’ın Hacı Osman Mahallesi muhtarlığı azası olduğu öğrenildi. Körfez İlimtepe’den Yarımca yolu üzerinde seyreden yem yüklü tırın şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir evin bahçesine daldı. Bahçe duvarını yıkan tır, bahçede bulunan kümesi de yıkarak birkaç tavuğun ölümüne de neden oldu. Kısa sürede olay polis ve itfaiye ekipleri geldi. Evin sahibi Mustafa Yazıcı, “İçerideyken büyük bir ses geldi. Bir araç olduğunu anladık. Çocuklar çok korktu. Dışarı çıkınca bu görüntüyle karşılaştım” dedi. Mahalle sakinleri, olay yerine gelerek, ağır tonajlı araçların bu yoldan geçmesini istemediklerini söyledi. Daha önce de benzer kazaların yaşandığını söyleyen vatandaşlar, burada can kaybının yaşanmadan önlem alınması gerektiğine vurgu yaptı.
Körfez Belediyesi’nin İlimtepe – Yarımca arasında yaptığı duble yolda frenleri turtmayan yem yüklü TIR, bayır aşağı inerken yol kenarında bulunan kümesin içine daldı. Yıkılan kümesin altında kalan 7 tavuk telef oldu.

Kaza, öğle saatlerinde, Hacı Osman Mahallesi İlimtepe Yolu üzerinde meydana geldi. Rampadan inen Mehmet K. yönetimindeki 54 SF 850 plakalı yem yüklü TIR, frenlerin tutmaması sonucu hızla yokuş aşağı inmeye başladı. Kontrolden çıkan TIR, Mustafa Yadigar’a ait evin bahçesinde bulunan kümesin üzerine devrildi. TIR sürücüsü Mehmet K., kazadan yara almadan kurtuldu. Evin bahçe duvarı, bahçedeki fırın ve kümes yıkılırken, yem dolu çuvallar ise yola saçıldı. Yıkılan kümesin duvarlarının altında kalan 7 tavuk, telef oldu. Kazanın bulunduğu bölgeye gelen başka araca yem dolu çuvallar, yüklenirken, TIR'ın kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre daha önce 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın da yaşandığı yoldan inen Mehmet Karadavut yönetimindeki 54 SF 850 plakalı yem yüklü tır, frenlerin tutmaması nedeniyle hızla yokuş aşağı inmeye başladı.

Aracı durduramayan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve tır sağ tarafta yer alan Mustafa Yadikar adlı şahsa ait olan evin bahçe duvarını ve kümesi yıkarak devrildi.

Kaza sırasında kümeste bulunan 7 tavuk telef olurken, kümes ve bahçe duvarı ile bahçede yer alan ekmek fırını tamamen yıkıldı.

O sırada evde bulunan Yadikar Ailesi korkuyla kendilerini dışarı atarken, devrilen tır sürücüsü yara almadan kazadan kurtuldu.

Tırın ağır hasar aldığı kaza sonrasında yem çuvalları yola savruldu ve daha sonra olay yerine gelen diğer tıra malzeme yüklenerek yol trafiğe açıldı.

Kazada bahçe duvarı ve kümesi yıkılan Mustafa Yadikar’ın Hacı Osman Mahallesi muhtarlığı azası olduğu öğrenildi.

Körfez İlimtepe’den Yarımca yolu üzerinde seyreden yem yüklü tırın şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir evin bahçesine daldı. Bahçe duvarını yıkan tır, bahçede bulunan kümesi de yıkarak birkaç tavuğun ölümüne de neden oldu. Kısa sürede olay polis ve itfaiye ekipleri geldi. Evin sahibi Mustafa Yazıcı, “İçerideyken büyük bir ses geldi. Bir araç olduğunu anladık. Çocuklar çok korktu. Dışarı çıkınca bu görüntüyle karşılaştım” dedi.

Mahalle sakinleri, olay yerine gelerek, ağır tonajlı araçların bu yoldan geçmesini istemediklerini söyledi. Daha önce de benzer kazaların yaşandığını söyleyen vatandaşlar, burada can kaybının yaşanmadan önlem alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.