Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi'ne müfettiş geldi

GÜNDEM 14.01.2020 - 20:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2767+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi'ne müfettiş geldi

Bu güne kadar hakkında pek çok iddia ve dedikodunun yapıldığı Körfez Belediyesi’ne ait yan şirketlerden birisi olan KÖRPAŞ’a Ankara’dan bir ihbar sonucunda müfettişlerin geldiği ifade ediliyor.

Minare kılıftan taştı Körfez Belediyesi’ne ait Körpaş’ta müfettişler geçmiş dönem ve yeni döneme ait fatura, ödemeler, DGK kayıtları hakkında incelemeler yapıyorlar. İddialara göre Körpaş’ta işten çıkartılan eski bir personelinin ihbarı sonrasında bakanlık tarafından müfettişler yollandı. Yapılan ihbarların ciddi boyutlarda olması nedeniyle son iki dönemin başkanları ve Körpaş yönetiminde olan başkan yardımcıları sıkıntılı anlar yaşıyorlar. Körpaş eski muhasebe müdürü olan Mesut Şimşek te sosyal medyada yaptığı paylaşımla adeta yaşanan sıkıntıyı özetledi. Mesut Şimşek bu konularda en çok bilgi sahibi eski personel olduğu için soruşturma sırasında ifadesi de önem taşıyor. Bu durum MHP meclis üyesi Ertam Peker tarafından da sosyal medya hesabında paylaşırken müfettiş sorgulaması sonrasında mevcut yönetim ile eski yönetimin yargı önüne çıkabileceği iddia ediliyor. İlk incelemeler sonunda müfettişleri  1 milyon 50 bin liralık açık bulduğu ve özellikle de alınan bazı afaki faturaların sorgulandığı konuşuluyor.
Bu güne kadar hakkında pek çok iddia ve dedikodunun yapıldığı Körfez Belediyesi’ne ait yan şirketlerden birisi olan KÖRPAŞ’a Ankara’dan bir ihbar sonucunda müfettişlerin geldiği ifade ediliyor.

Minare kılıftan taştı

Körfez Belediyesi’ne ait Körpaş’ta müfettişler geçmiş dönem ve yeni döneme ait fatura, ödemeler, DGK kayıtları hakkında incelemeler yapıyorlar.

İddialara göre Körpaş’ta işten çıkartılan eski bir personelinin ihbarı sonrasında bakanlık tarafından müfettişler yollandı.

Yapılan ihbarların ciddi boyutlarda olması nedeniyle son iki dönemin başkanları ve Körpaş yönetiminde olan başkan yardımcıları sıkıntılı anlar yaşıyorlar.

Körpaş eski muhasebe müdürü olan Mesut Şimşek te sosyal medyada yaptığı paylaşımla adeta yaşanan sıkıntıyı özetledi.

Mesut Şimşek bu konularda en çok bilgi sahibi eski personel olduğu için soruşturma sırasında ifadesi de önem taşıyor.

Bu durum MHP meclis üyesi Ertam Peker tarafından da sosyal medya hesabında paylaşırken müfettiş sorgulaması sonrasında mevcut yönetim ile eski yönetimin yargı önüne çıkabileceği iddia ediliyor.

İlk incelemeler sonunda müfettişleri  1 milyon 50 bin liralık açık bulduğu ve özellikle de alınan bazı afaki faturaların sorgulandığı konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.