Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi'nde BÜYÜK OPERASYON

GÜNDEM 28.09.2020 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2584+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi'nde BÜYÜK OPERASYON

Körfez Belediyesi'ne sabah saatlerinde polisin büyük bir operasyon yaptığı ve bazı bilgisayarlara el koyduğu öğrenildi.

Körfez Belediyesi'ne sabah saatlerinde polisin büyük bir operasyon yaptığı ve bazı bilgisayarlara el koyduğu öğrenildi. İddialara göre Belediye İmar Müdürlüğü'ne işlem yapmak için giden vatandaşlar birimde faaliyetin durdurulduğunu ve polisin bilgisayarlara el koyduğunu öğrendiler. Son günlerde duyulan bazı söylemler ve sahte teminat mektupları iddiaları nedeniyle olduğu düşünülen suçlamalar nedeniyle polis bu birimdeki bilgisayarlara el koyarken personelden de çok sayıda insanı bilgilerine başvurmak üzere davet etti. Körfez Belediyesi'nin olayla ilgili yaptığı açıklama: Kamuoyunda belediyemizle ilgili yer alan iddialara istinaden;   "Belediyemize mail yoluyla yapılan başvuru ile bir iş deneyim belgesinin doğruluğu sorulmuş olup; Yapılan kontrollerde, gönderilen söz konusu iş deneyim belgesinin kurumumuz sisteminde bulunmadığı tespit edilmiştir. Buna müteakip, belediyemiz tarafından bahse geçen, gerçekliği olmayan iş deneyim belgesi hakkında kurumumuz tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Konu adli makamlar tarafından incelenmektedir. Ayrıca; Sistemimiz üzerinde ilgili birimler tarafından yapılan kontroller neticesinde şüphe uyandıran iş deneyim belgelerine rastlanılmış olup, bu durumla ilgili olarak adli makamlara ve Kaymakamlığa tarafımızca başvuruda bulunulmuştur. Gerekli evrak ve dökümanlar soruşturma kapsamında incelenmektedir." (Kaynak: seskocaeli)  
Körfez Belediyesi'ne sabah saatlerinde polisin büyük bir operasyon yaptığı ve bazı bilgisayarlara el koyduğu öğrenildi.

Körfez Belediyesi'ne sabah saatlerinde polisin büyük bir operasyon yaptığı ve bazı bilgisayarlara el koyduğu öğrenildi.

İddialara göre Belediye İmar Müdürlüğü'ne işlem yapmak için giden vatandaşlar birimde faaliyetin durdurulduğunu ve polisin bilgisayarlara el koyduğunu öğrendiler.

Son günlerde duyulan bazı söylemler ve sahte teminat mektupları iddiaları nedeniyle olduğu düşünülen suçlamalar nedeniyle polis bu birimdeki bilgisayarlara el koyarken personelden de çok sayıda insanı bilgilerine başvurmak üzere davet etti.

Körfez Belediyesi'nin olayla ilgili yaptığı açıklama:

Kamuoyunda belediyemizle ilgili yer alan iddialara istinaden;  

"Belediyemize mail yoluyla yapılan başvuru ile bir iş deneyim belgesinin doğruluğu sorulmuş olup;

Yapılan kontrollerde, gönderilen söz konusu iş deneyim belgesinin kurumumuz sisteminde bulunmadığı tespit edilmiştir.

Buna müteakip, belediyemiz tarafından bahse geçen, gerçekliği olmayan iş deneyim belgesi hakkında kurumumuz tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Konu adli makamlar tarafından incelenmektedir.

Ayrıca;

Sistemimiz üzerinde ilgili birimler tarafından yapılan kontroller neticesinde şüphe uyandıran iş deneyim belgelerine rastlanılmış olup, bu durumla ilgili olarak adli makamlara ve Kaymakamlığa tarafımızca başvuruda bulunulmuştur.

Gerekli evrak ve dökümanlar soruşturma kapsamında incelenmektedir." (Kaynak: seskocaeli)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.