Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi ile ilgili bir İDDİA daha

GÜNDEM 28.09.2020 - 13:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1935+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi ile ilgili bir İDDİA daha

İddiaların, dedikoduların bir türlü bitmediği belediyelerimizden birisidir Körfez Belediyesi

İsmail Baran ile başlayan kokuşmuşluk ve çürümüşlük Şener Söğüt ile beraber son hızla devam ediyor. Gün geçmiyor ki bu belediye ile ilgili bir iddia ortaya atılması. Hem de ortaya atılan iddialar öyle yenilir, yutulur cinsten değil. Kulağımıza gelen son iddia ise gerçekten çok önemli. İddialara göre bu belediyede yaklaşık 200 milyon dolarlık ve 300 milyon liraya yakın sahte evraklarla düzenlenmiş iş bitirme belgeleri verildiği dile getiriliyor. Bu sahte iş bitirme belgeleri yurt dışına iş yapan firmalara verilmiştir. Bu gerçeğe aykırı verilen sahte iş bitirme belgelerinin Yapı kontrol müdürlüğünde bir memur bir müdür ve bir başkan yardımcısının imzalarıyla verildiği ve olayın savcılığa intikal ettiği de ifade ediliyor. Şimdi Körfez Belediyesi’nin anlı şanlı belediye başkanı Şener Söğüt’e sormak istiyoruz; Bu iddialar doğru mu ve bu iddialar doğruysa bunu yapanlar kimler açıklamanı bekliyoruz.(Kaynak: seskocaeli)    
İddiaların, dedikoduların bir türlü bitmediği belediyelerimizden birisidir Körfez Belediyesi

İsmail Baran ile başlayan kokuşmuşluk ve çürümüşlük Şener Söğüt ile beraber son hızla devam ediyor. Gün geçmiyor ki bu belediye ile ilgili bir iddia ortaya atılması.

Hem de ortaya atılan iddialar öyle yenilir, yutulur cinsten değil.

Kulağımıza gelen son iddia ise gerçekten çok önemli.

İddialara göre bu belediyede yaklaşık 200 milyon dolarlık ve 300 milyon liraya yakın sahte evraklarla düzenlenmiş iş bitirme belgeleri verildiği dile getiriliyor.

Bu sahte iş bitirme belgeleri yurt dışına iş yapan firmalara verilmiştir. Bu gerçeğe aykırı verilen sahte iş bitirme belgelerinin Yapı kontrol müdürlüğünde bir memur bir müdür ve bir başkan yardımcısının imzalarıyla verildiği ve olayın savcılığa intikal ettiği de ifade ediliyor.

Şimdi Körfez Belediyesi’nin anlı şanlı belediye başkanı Şener Söğüt’e sormak istiyoruz; Bu iddialar doğru mu ve bu iddialar doğruysa bunu yapanlar kimler açıklamanı bekliyoruz.(Kaynak: seskocaeli)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.